Gruwez

WONING BOUWEN

Wilt u een woning bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt? Een huis bouwen binnen uw budget, dat kan! Met Architect Grwuez bouwt u zonder zorgen de woning van uw dromen. Een huis bouwen is bij ons in vakbekwame handen, een ultieme luxe. Wij hebben jaren ervaring met het traditioneel bouwen van woningen in heel Vlaanderen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat het huis van uw dromen in perfecte stijl opgetrokken wordt, geheel naar uw wensen, dan bent u bij architectenbureau Gruwez uit Oudenaarde en Gent aan het perfecte adres.

Huis bouwen of verbouwen?

Het grote voordeel bij een huis laten bouwen in plaats van een bestaand huis kopen is dat je een woning kan realiseren volledig naar uw wensen en smaak. Bij het realiseren van een nieuwbouw heeft u in steeds de vrijheid om alles zelf te kiezen, de mogelijkheden om alles zelf te bepalen. Wij vinden het belangrijk om geheel op basis van uw specifieke wensen te werken. De uitvoering van onze projecten gebeurt altijd professioneel, deskundig en gestructureerd. De mogelijkheden bij Gruwez zijn enorm om een huis te bouwen, met Architect Gruwez kunt u een woning realiseren volgens u wensen en behoeften.

In welke bouwstijl een woning bouwen?

Voor veel mensen is een woning realiseren de ultieme droom. Gruwez heeft jaren ervaring in het ontwerpen van woningen en diverse bouwstijlen, we onderscheiden momenteel in onze waaier van referenties volgende bouwstijlen: Moderne architectuurAmerikaansCottageEngelsklassiekLandelijkeRenovatiestijlManoir,Pastoriestijl, ... Wilt u een woning met een uitstraling die past bij uw karakter, uw stijl en uw ambities moet je bij Frank Gruwez zijn. Wij geven exclusieve woningen een een buitengewoon karakter.

Wij hebben meer dan 20 jaren ervaring met het bouwen van huizen in heel Vlaanderen. Het laten bouwen van een huis is een zaak van vertrouwen. Ervaar dat wij dit vertrouwen waard zijn en dat wij onze woorden waarmaken.

Neem contact met ons op.

Wilt u een woning of huis bouwen contacteer dan ervaren architectenteam? Wij kunnen dit nvoor u realiseren. Vul het contactformulier in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Deze nieuwe pastorie woning is gebouwd door Gruwez in Ellezelle:

seopage.others.watched: