Gruwez

HUIS BOUWEN - ARCHITECT GRUWEZ VOOR HUIZEN BOUW OP MAAT

Wilt u een huis bouwen volgens uw wensen en behoeften? Dan zit je hier goed bij architect Gruwez, wij bouwen zowel in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant zelfs tot in Nederland. Door een huis te bouwen met ons architectenbureau krijgt u een speciaal huis met eigen karakter. Architectenbureau Frank Gruwez heeft ervaring in het bouwen van droomhuizen in alles prijsklassen. Wij ontwerpen bouwprogramma's en zorgen voor concrete schetsen van uw te bouwen huis. Wij beginnen met luisteren naar uw specifieke bouwdromen en wensen.

Weet u nog niet precies in welke stijl u uw huis wilt laten bouwen, dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden. Samen met u schetsen en bouwen wij uw woning. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw gekozen stijl, uw budget en omgevingsfactoren. U kunt een uitstekende samenwerking met ons verwachten, omdat wij altijd blijven communiceren met u als opdrachtgever. In respect met het vooropgestelde budget en de stijlkeuze van de opdrachtgever wordt er binnen de afgesproken termijn een huis gebouwd.

Huis bouwen op maat

Afhankelijk van de wijze waarop de opdrachtgever zijn huis wil laten bouwen stelt ons bureau 3 mogelijke manieren van samenwerking voor:

  • algemene aanneming of sleutel op de deur met werfcontrole door ons kantoor;
  • gesplitste aanneming met werfcontrole door ons kantoor
  • gesplitste aanneming met coördinatie door ons bureau wat quasi gelijk staat aan sleutel op de deur - aanneming, maar voor de bouwheer een aanzienlijk economisch voordeel oplevert.
Architect Gruwez geeft sleutel op de deur een nieuwe wending!


Huis bouwen prijs - kostprijs

Hoeveel kost het om een woning te bouwen? Wat is de prijs van de architect? Wat is haalbaar met mijn budget? Het zijn de eerste vragen die iemand zich stelt als hij bouwplannen koestert. Architect Gruwez staat voor huizenbouw voor ieders budget, zelfs al je beschikt over u een beperkt budget kunnen we toch een woning voor u realiseren.

Ons project is geslaagd wanneer u zich goed voelt erin! Dat is ambachtelijk bouwen met Gruwez.

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Bouwen Nieuws

Huis bouwen met een architect

Een huis laten bouwen, samen met een architect zet de deur open naar het verwezenlijken van een droom. Want een architect kan al uw esthetische, functionele en technische wensen omzetten in een concreet ontwerp en uiteindelijk een bouwwerk. Maar een architect doet meer. Hij adviseert in het voortraject, regelt bouwvergunningen, beoordeelt offertes van aannemers en houdt toezicht tijdens de bouw. Daarmee bespaart de architect u geld en tijd en neemt hij u veel zorgen uit handen. En vooraf weet u als opdrachtgever precies waar u aan toe bent.

Zelf bouwen met een architect is een interessant maar zeer uitgebreid proces. Waar moet u beginnen? Het traject valt uiteen in grofweg in drie delen, die elk weer hun eigen stappen kennen:

1. de voorfase
oriëntatie (wat wilt u precies), de beslissing om alleen of met anderen een opdracht te verstrekken en de keuze voor een architect

2. het ontwerp- en bouwproces
Dit bestaat uit negen stappen, van het afstemmen van uw wensen op de randvoorwaarden (beschikbare oppervlakte, bestemmingsplan, budget) via het voor- en definitief ontwerp tot aan de keuze voor de aannemer en de bouw

3. de nazorg
het oplossen van eventuele losse eindjes, financiële afhandeling, enzovoort

Ook in die allerlaatste fase zal de architect u bijstaan. Want hij is de regisseur die gedurende het gehele traject het overzicht behoudt. Hij let erop dat gebeurt wat moet gebeuren.

Of het nu gaat om de bouw van uw droomhuis, een kantoor, verenigingsgebouw of ander object; de architect zorgt ervoor dat uw gebouw aan het einde van de rit staat als een huis.Bron: BNA

Alles over bouwen, van je huis

De actueelste nieuwtjes over het bouwen, verbouwen of renoveren van je huis. Bij de zoektocht naar een passend huis komt doorgaans heel wat kijken. Waarop moet precies gelet worden? Welke richting gaat u uit bij het bouwen van uw huis? Kiest u voor een traditionele aannemer? Of gaat uw voorkeur uit naar houtskelet-, beton-, sleutel-op-de-deur- of houtmassiefbouw? Lees meer

Eigen huis bouwen

Uw eigen huis bouwen is eenvoudiger, wanneer u beschikt over een betrouwbare architect. Bureau Gruwez helpt u graag als u zelf uw huis wilt bouwen en staat je met raad en daad bij reeds van bij het ontwerp tot de oplevering. Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd.Voor huizenbouw op maat zit je goed bij Gruwez aan vaste prijs, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Na de opmaak van de uitvoeringsplannen, het lastenboek met de meetstaten en de samenstelling van de offerte-aanvragen volgt er een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten, die wij zelf in het belang van onze klanten samenstellen.Gedetailleerde werfverslagen en de opmaak van een planning van het volledige bouwproces behoren tot de basis-dienstverlening van ons bureau. Zo kunt u zonder zorgen u uw eigen huis bouwen.

Budget berekenen huis bouwen

Budget berekenen per vierkante meter m2, Budget bouwen, Hoe een huis bouwen of verbouwen met een beperkt budget.Informatie over de bouw van een huis ...

seopage.others.watched: