Gruwez

BOUWPLANNEN?

Heb je bouwplannen? Gaat u bouwen of verbouwen? Dan zit je bij architectenbureau Frank Gruwez aan het goede adres. De professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez hebben de kennis en ervaring in huis om uw bouwplannen te realiseren.

Bouwplannen realiseren?

Heb je een bouwplan nodig voor een nieuwbouw of een verbouwing? Elk bouwproject begint met het opmaken van bouwplannen . Meestal is dit een intensieve en tijdrovende stap in het bouwproces. Bouwplannen vertalen immers al uw specifieke wensen in een heleboel lijnen en kleuren. Wij vinden het belangrijk om geheel op basis van uw specifieke wensen te werken. Bij ieder bouwplan zetten wij de wensen van de klant om in een concreet voorontwerp.

Plannen om te bouwen?

Van bij de eerste bespreking van het bouwplan wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt Architect Gruwez met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma, waardoor in deze fase een raming tot op 10 % nauwkeurig, mogelijk wordt. Na de opmaak van de uitvoeringsplannen, het lastenboek met de meetstaten en de samenstelling van de offerte-aanvragen volgt er een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten, die wij zelf in het belang van onze klanten samenstellen. Ook na de ondertekening daarvan kunnen onze opdrachtgevers op een goede opvolging van de werken rekenen. Gedetailleerde werfverslagen en de opmaak van een planning van het volledige bouwproces behoren tot de basis-dienstverlening van ons bureau.

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Bouwplannen Nieuws

Impact van de woonbonus is niet te onderschatten

Vanaf 2014 dient de huidige woonbonus vervangen te worden, door een ander nog onbekend systeem. Vlaanderen zal allicht niet over voldoende financiële middelen beschikken om, zoal nu, iedereen te steunen in zijn of haar aankoop- en bouwplannen. Wellicht terecht zal men deze steunmaatregel verleggen naar wie net niet kan kopen.

Strengere energienormen maken nieuwbouw duurder

Als u bouwplannen hebt en u beschikt over de nodige financiële middelen, wacht dan niet te lang meer met de aanvraag van uw bouwvergunning. Door de strenger wordende energienormen zal een nieuwbouwwoning vanaf 2014 namelijk 8.500 euro duurder worden. Dat berekende de Vlaamse Confederatie Bouw.

Energiezuinig bouwplan

Mensen weten wel dat energiezuinig bouwen meer voordelen oplevert, maar de financiering ervan is een enorm probleem. Dat leidt dan ook meteen tot het probleem van de orderboekjes. Mensen stellen hun bouwplannen uit omdat ze niet weten op welke premies ze recht hebben en omdat ze niet weten of ze genoeg geld zullen kunnen ophoesten...

seopage.others.watched: