Gruwez

ARCHITECT LUXE WONINGEN

Ben je op zoek naar een architect voor het bouwen van luxe woningen? Is een luxe woning uw bouwdroom, dan ontwerpt Architectenbureau Gruwez dit gaag voor u. De specialiteit van dé architect is werkelijk exclusieve luxe woningen ontwerpen, waarin meer dan 300 referenties in diverse bouwstijlen werden tot stand gebracht. Wij denken graag met u mee over het ontwerp van uw luxe woning.

Architect luxe woningen

Architect Frank Gruwez is één van de koplopers in Vlaanderen in het ontwerpen van luxe woningen. Wij realiseren alleenstaande exclusieve woning rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond.

Luxe woningen - Architect Gruwez is kiezen voor ervaring.

Als architect voor luxe woningen staan we garant voor een totaalconcept. Ons bureau neemt dan ook de bouwcoördinatie van jullie over. Naast de realisatie van uw droomhuis kunnen we ook instaan voor de inrichting van de tuin, wij hebben een professioneel team dat elke bouwdroom op maat ontwerpt. Architectenbureau Gruwez is de architect voor luxe woningen, het bureau dat uw droomhuis het beste kan realiseren. Wij hebben de ervaring in huis voor het bouwen of verbouwen van luxe woonhuizen en exclusieve villa's.

Bouwen van luxe woning

Voor een nieuwbouw of een renovatie zit je bij architect Gruwez aan het juiste adres. Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten. Maar een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Het architectenbureau verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp, het is onze taak om voor jullie een schitterende hedendaagse woning te ontwerpen en te realiseren.

Wij laten u graag de voordelen luxe woningen ervaren.

Bent u geïnteresseerd een luxe woningen? Arrchitect Frank Gruwez nodigt u graag uit voor een vrijblijvende kennis making,

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Luxe woningen ontwerpen doen wij volledig naar uw persoonlijke wensen, want het ontwerpen van een exclusieve huizen is de specialiteit van Architectenbureau Gruwez, Frank en zijn team ontworpen meer dan 300 luxe villa's in Vlaanderen, hier enkele voorbeelden van luxe woningen.

Luxe woningen Landelijk Luxe woningen pastoriestijl Luxe woningen manoirstijl - Luxe woningen klassiek - Luxe woningen amerikaans - Luxe woningen modern - Luxe woningen stedelijk

Luxe woningen nieuws en info

Binnenkijken in luxe woningen

Architect Peter Van Impe zag potentieel in een eenvoudige garagebox in Tienen en vormde die om tot een luxe woning met kantoor. Het smalle perceel van amper 3,50 meter breed herbergt nu een verrassend ruim aandoende werk- en leefruimte van 125 m², met een geperforeerde trap als centrale eyecatcher.

seopage.others.watched: