Gruwez

BINNENZWEMBAD LATEN BOUWEN - LUXE ZWEMBADEN

Als het uw droom is om een binnenzwembad in uw huis te bouwen, dan realiseert Architectenbureau Gruwez deze bouwdroom graag voor u. De professionele en deskundige architecten van architectenbureau Frank Gruwez werken klantgericht en leveren kwaliteit op maat. Wij luisteren naar uw wensen en ontwerpen een luxe zwembad zoals u dat wenst.

Wat is er beter dan optimaal te kunnen ontspannen bij een binnenzwembad bij u thuis? Architect Frank Gruwez begrijpt deze droom en realiseert deze graag voor u. Wij bieden gunstige prijzen en topkwaliteit. Bovendien kan architect Frank Gruwez ook milieubewust een binnenzwembad bouwen. Architect Frank Gruwez heeft namelijk het keurmerk Energiebewust Architect, wat inhoudt dat wij de kennis bezitten om energiezuinige zwembaden te bouwen. Dus als wij een binnenzwembad in uw huis bouwen, doen wij dit niet alleen om optimaal aan uw wensen te voldoen. Ook sparen wij het milieu én uw portemonnee door de lage verbuiks-, onderhoud- en energiekosten van onze binnenzwembaden.

Luxe zwembaden bouwen is onze specialiteit! Is het uw droom om een binnenzwembad te bouwen om zo heerlijk thuis te kunnen ontspannen? Architectenbureau Gruwez heeft de kennis en ervaring om aan al uw specifieke wensen binnen uw woning te voldoen. Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Luxe binnenzwembaden

Uren zwemplezier in je eigen huis Naast buitenbaden in alle mogelijke maten, ontwerpen en stijlen ontwerpen we ook prachtige binnenzwembaden aan. Gruwez is trendzetter in de realisatie van exclusieve binnenzwembaden. Kiest u voor een binnenzwembad, dan haalt u een permanente oase van rust in huis. Zo bent u nooit meer afhankelijk van het weer en kunt u op elk gewenst moment een verkwikkende duik nemen zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Wát een heerlijke manier om even tot uzelf te komen of op ontspanne!

Ruime keuze in luxe binnenzwembad ontwerpen

Binnenzwembaden ontwerpen we bij Gruwez op maat en budget. Voor ieders budget kunnen we zeker tot een passend ontwerp komen. In overleg met architect Gruwez bepaalt u zelf aan welke specifieke eisen uw binnenzwembad moet voldoen, waarbij we rekening houden met de beschikbare ruimte en tal van andere factoren.

Zwemt u graag zo energiezuinig mogelijk?

Geen probleem. Moet uw luxe binnenbad met mozaïek worden betegeld? Dat kunnen we ontwerpen. U kunt dan blijvend genieten van fraaie schakeringen in talloze kleurcombinaties, randafwerkingen en decoraties die uw bad een mysterieus Oosters, vrolijk Caraïbisch of statig Romeins uiterlijk geven. De luchtbehandeling is van groot belang bij een binnenzwembad, wij bieden advies aan zodat u zich geen zorgen te maken. Uw binnenzwembad is tot in de kleinste details ontorpen en gerealiseerd. Neem contact op met ons en uw eigen luxe binnenzwembad dus wel heel dichtbij.

Aanleggen van luwe zwembaden

Bij het aanleggen van een binnenzwembad heb je een keuze aan mogelijkheden waarmee u volop kunt genieten in de privacy van uw eigen woning. Op ieder gewenst moment, 365 dagen per jaar, een heerlijke duik kunnen nemen in uw eigen binnenzwembad. Niet gebonden zijn aan de weersomstandigheden. Aan uw gezondheid werken terwijl u aan het ontspannen bent. Een binnenzwembad, bouwkundig zwembad met folie of glasmozaïek afwerking, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

seopage.others.watched: