Gruwez

Sleutel op de deur bouwen

Heb je interesse om sleutel op de deur te bouwen? Dan kan Architect Gruwez u van dienst zijn.

Wat is sleutel op de deur?

Sleutel op de deur betekedn dat er bij de bouw van een woning de voorbereiding, het ontwerp en alle bijkomende zaken door de opdrachtgever helemaal aan de opdrachtnemer worden overgelaten en de opdrachtgever na voltooiing van het project alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien om zijn intrek te kunnen nemen; sleutelklaar.

Architect Sleutel op de deur

Architect Gruwez kan voor u een kant-en-klaar opgeleverde woning ontwerpen. Een huis volgend de term sleutel-op-de-deur (of turnkey) bouwen betekend dat ons team instaat voor het volledige concept, ons bureau staat in voor de realisatie van het bouwproject van A tot Z. Architect Gruwez werkt volgens sleutel-op-de-deur zowel bij nieuwbouw als verbouwing.

Hoe gaan we te werk bij sleutel-op-de-deur

Als we een woning of appartement bouwen volgens de sleutel-op-de-deur-formule nemen wij nemen wij de realisatie van de bouwwerken volledig op ons. De werken worden uitbesteed aan onderaannemers, waarbij de hoofdaannemer wel het aanspreekpunt en de hoofdverantwoordelijke blijft. Architect Gruwez coördineertde de werken en de aannemers van bij het ontwerp tot de oplevering van de woning.

Interesse om sleutel op de deur te bouwen?

Dan willen wij U zeker vertellen dat sleutel op de deur vandaag voor heel wat bouwheren de meest geruststellende methode is om hun bouwplan te realiseren. Onze klanten weten dat wij hun woning ontwerpen zoals zij dat wensen.

Bij sleutel op de deur worden onze klanten tijdens het gehele bouwproces begeleid en geadviseerd. Bij ons voelt U zich, bij het bouwen, zeer tevreden met uw sleutel op de deur woonproject.

Contact

Is uw bouwdroom sleutel op de deur bouwen in een prachtige specifieke bouwstijl? Architect Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@architectgruwez.be

De sleutel-op-de-deur-markt in België

Ongeveer 30 à 40% van de woningen worden tegenwoordig gebouwd  volgens het sleutel-op-de-deur principe.

Populair in Vlaanderen is de trend van betaalbaar wonen, anderzijds de trend van performantere woningen op het vlak van energieverbruik. Deze twee trends verhogen de complexiteit op de markt en lijken te leiden tot een gestage groei van het aandeel sleutel-op-de-deur woningen binnen de nieuwbouwmarkt.

Op het sleutel-op-de-deur-concept is de wet Breyne  van toepassing. Deze biedt de bouwer van een sleutel-op-de-deur-woning, maar ook de koper van een huis op plan, juridische bescherming op verschillende vlakken. De voordelen en garanties voor de koper/bouwer zijn onder andere:

een voorschot van maximaal 5% van de prijs van de reeds uitgevoerde werken;
strikte betalingsmodaliteiten: het saldo is opeisbaar in gedeelten die niet hoger mogen liggen dan de prijs van de reeds uitgevoerde werken;
een vooraf vastgelegde totaalprijs;
de oplevering gebeurt verplicht in 2 fasen: een voorlopige en een definitieve, waar minimum 1 jaar tussen moet liggen;
een verplichte waarborg die kan gaan tot 100%;
strenge aansprakelijkheidsregels: de verkoper is niet alleen aansprakelijk wegens verborgen gebreken, ook de tienjarige aansprakelijkheid voor zware, zelfs zichtbare gebreken, rust op hem.
De wet is niet van toepassing voor wie met verschillende aannemers werkt

Tags : Woning Bouwen - Exclusieve villabouw - Bouwkosten nieuwbouwwoning - Luxe woning - Luxe huis  Exclusieve woningbouw - Woning ontwerpen - Droomhuis ontwerpen en bouwen - Eigen huis bouwen - Modern huis bouwen - Moderne landhuizen  Landelijk huis bouwen en wonen  - Nieuwbouw huis  Rietgedekte villa bouwen  - Villabouw kosten  Huis bouwen kosten - Architect Oost Vlaanderen  Architect West-Vlaanderen  - Architect Vlaams Brabant Architect Brussel  Architect Antwerpen - Architect Limburg - Architect Gent  Architect Oudenaarde - Nieuw huis bouwenArchitect Landelijke stijl   - Amerikaanse stijl bouwen en wonen -  Manoir Huis - Bouwstijl - Cottagestijl - bouwstijl interieur Klassieke stijl - Pastorie of pastorijstijl - Verbouwingen  Ambachtelijk bouwen - Appartementsbouw - Appartement bouwen  - Duurzaam Bouwen - Duurzaam wonen - Ecologisch bouwen - Wonen - Passiefhuis of woning bouwen - sleutel op de deur - Bouwstijlen - Engelse stijl - Budget bouwen - budgetwoning - Huis verbouwen - Huis renoveren duurzaam passief energiebewust renoveren  -Hedendaagse woning - Kasteelhoeve bouwstijl - Ambachtelijk huis bouwen

seopage.others.watched: