Gruwez

WONING ONTWERPEN

Wanneer je een woning wil laten ontwerpen, moet je starten bij het begin, dat is zoeken naar een geschikte bouwgrond. Maar voor de aankoop van een bouwgrond mag je niet over één nacht ijs gaan, het is belangrijk dat u weet waarop je moet letten bij het begin.

Droomwoning ontwerpen

Jouw droomwoning moet je laten ontwerpen door een professionele architect. Schakel architectenbureau Frank Gruwez in om uw woning te ontwerpen, want Frank heeft ervaring in het bouwen van droomhuizen. Voor we beginnen met het ontwerpen van uw woning maakt Architectenbureau Gruwez enkele correcte afspraken. Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd.

Woning ontwerpen met uniek systeem

Het ontwerpen van een woning doet Frank Gruwez met een uniek bouwprogramma, waardoor een raming tot op 10 % nauwkeurig, mogelijk wordt. Na de opmaak van de uitvoeringsplannen, het lastenboek met de meetstaten en de samenstelling van de offerte-aanvragen volgt er een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten, die wij zelf in het belang van onze klanten samenstellen. Bij het ontwerpen van een woning is het belangrijk dat met het langetermijnperspecief rekening wordt gehouden. Meegroeiwonen betekent dat een woning gemakkelijk en zonder veel kosten aan de verschillende levensfasen en behoeften van de bewoners en de bezoekers kan worden aangepast.

Woning ontwerpen duur?

Velen onder ons denken dat het ontwerpen van een woning door een professionele architect onbetaalbaar is, maar een woning ontwerp hoeft niet duur te zijn. Architect Gruwez bekijkt uw budgettaire mogelijkheden. Zelfs al heeft u een beperkt budget en wilt u toch een woning laten ontwerpen kunnen de professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez dit voor u te realiseren.

Een woning laten ontwerpen, volledig naar uw wensen, dat kan, doe beroep op architect Gruwez! Ons bureau is diverse bouwstijlen meester en siert de omgeving in België, Nederland en zelf Frankrijk met zijn diverse stijlrealisaties.

Bent u geïnteresseerd om een woning te laten ontwerpen? Architectenbureau Frank Gruwez nodigt u graag uit voor een vrijblijvende kennis making,

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Luxe woningen ontwerpen is de specialiteit van Architectenbureau Gruwez, Frank en zijn team ontworpen meer dan 300 luxe woningen in Vlaanderen, hier enkele voorbeelden van ontworpen woningen.

Landelijke woning ontwerpen Woning ontwerpen in pastoriestijl Woning ontwerpen in manoirstijl - Klassieke woning ontwerpen - Woning Ontwerpen amerikaans - Moderne woning ontwerpen - Stedelijke woning ontwerpen

Woning ontwerpen - Nieuws

Alles over woning ontwerpen

Anno 2013 heeft de moderne mens meer dan ooit nood aan een rustige thuis om tot zichzelf te komen, omringd door vrienden of gezin. Woningen Blavier stelde op Batibouw 2013 haar nieuwe catalogus voor, met inspirerende sleutel-op-de-deur woningen die bouwen aan een echte thuis.

Ontwerp je eigen plattegrond

Waar is die interieurarchitect in jou? Net een nieuw huis gekocht of heb je plannen om te bouwen of verbouwen? Wil je weten of een bepaald meubel in jouw interieur past? Of heb je er altijd al van gedroomd om een eigen meubel te ontwerpen? Dan is het hoog tijd om plannen te tekenen! Om makkelijk eigen ontwerpen te kunnen maken, kan je verschillende plan websites raadplegen. Met deze interieur software heb je in no time een woning plattegrond, in 2D of 3D.

seopage.others.watched: