Gruwez

Exclusieve villabouw

Welkom bij Architect Gruwez, de specialist in exclusieve ontwerpen. Per jaar ontwerpen we meer 10 exclusieve villa's in Vlaanderen. Bent u op zoek naar een bijzonder huis zit je hier goed, wij werken in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, Limburg en zelf tot in Nederland en Frankrijk staat er exclusieve villa's van ons team!

Exclusieve villabouw begint met een uniek ontwerp

Architect Gruwez kan voor u gegarandeerd een unieke villa ontwerpen zoals u wenst. Frank Gruwez is een van de koplopers in Vlaanderen wat betreft bijzondere villabouw, met meer dan 300 opgeleverde villa's. Ontdek onze geweldige ontwerpen hier op de website. 

Exclusief hoeft helemaal niet ontbetaalbaar te zijn

Architect Gruwez heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale huizen. Het succes zit in het totaalconcept, wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen alle betrokken partijen, waarbij wij uw enige aanspreekpunt zijn. Wat ons onderscheid van andere architecten is dat wij bouwen binnen ieder zijn budget. Een exclusief huis bouwen kan ook voor u! Bel ons voor de kostprijs van een exclusief ontwerp.

Deskundig en comfortabel uw luxe villa laten bouwen

De ervaring en vakmanschap van Architect Gruwez zorgt ervoor dat het het realiseren van een orginele villa van een leien dakje loopt. Ons bureau bouwt via een totaalformule, wat betekend dat wij voor alles zorgen. Het gaat ons om de kwaliteit van de bouw. De diensten en service naar u als klant staan bij ons daarbij centraal. Want er is geen betere reclame voor ons dan een tevreden klant. Onze totaalformule heeft voor u al het voordeel. Wij zijn een architectenbureau dat speciaal  en uniek bouwt, met verschillende exclusieve ontwerpen per jaar zijn we de koploper in Vlaanderen.

Contact

Hebt u interesse om een unieke villa volledig naar uw wensen te bouwen? Voor de kostprijs of prijzen neemt gerust contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. 

Vul het contactformulier op deze website in,  via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres : info@architectgruwez.be

seopage.others.watched: