Gruwez

LUXE VILLA - WONING BOUWEN

Als het uw droom is om een luxe villa of woning te bouwen dan realiseert Architectenbureau Gruwez deze bouwdroom graag voor u. De specialiteit van het bureau is werkelijk exclusieve woningen en luxe villa's bouwen, waarin meer dan 300 woningen in diverse bouwstijlen werden tot stand gebracht.

Luxe villa of woning bouwen

Een woning bouwen doe je best met Gruwez. Frank is al jaren gekend voor luxe woningbouwappartementen en villa's en kan u deskundig informeren en begeleiden. Daargeen uw bouwproces. Architectenbureau Frank Gruwez is één van de koplopers in Vlaanderen in het bouwen van luxe woningen en villa's. Wij bouwen uw nieuwe luxe villa woning rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond. Uw exclusieve woning bouwen we binnen uw budget.

Een luxe villawoning bouwen kan simpel zijn

Velen onder ons denken dat een luxe villa bouwen niet simpel is en veel tijd in beslag neemt? Eigenlijk is dat niet zo, als je kiest om samen te werken met een ervaren architecten team in luxe villa bouw. Wij hebben enthousiaste en professionele medewerkers in huis die uw bouwdroom graag werkelijkheid maken door u een luxe villate bouwen zoals u dat wenst. Alle mogelijkheden zijn met onze specialisten bespreekbaar als u door architect Gruwez uw exclusieve luxe villa laat bouwen.

Een luxe villawoning bouwen met Architect Gruwez is kiezen voor ervaring.

Bij het bouwen van een luxe woning/villa staan wij garant voor een totaalconcept op maat van onze klanten en gelijk welke bouwstijl. Dit betekent ook extra coördinatie, De bouwcoördinatie neemt ons bureau uiteraard van jullie over. Naast het bouwen van uw luxe villa kunnen we ook instaan voor de inrichting en ontwerpen van de tuin. Bij het bouwen van een luxe villa gaat u vast niet over een nacht ijs, daarom doe je best beroep op Architect Frank Gruwez.

Wij laten u graag de voordelen een luxe villa te bouwen ervaren.

Bent u geïnteresseerd om een exclusieve woning te bouwen, in villabouw of een luxe villa te laten bouwen? Architectenbureau Frank Gruwez nodigt u graag uit voor een vrijblijvende kennis making,

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Luxe woning en villabouw is de specialiteit van Architectenbureau Gruwez, Frank en zijn team realiseerden meer dan 300 luxe villa's in Vlaanderen, hier enkele voorbeelden van luxe villa woning bouw.

Exclusieve Luxe villabouw Landelijk Exclusieve Luxe villabouw pastoriestijl Exclusieve Luxe villabouw manoirstijl - Luxe villabouw klassiek - Luxe villabouw amerikaans - Luxe villabouw modern - Luxe villabouw stedelijk - Ambachtelijke woning bouwen - Budget woning bouwen - Pastorie woning bouwen Cottage woning bouwen

Luxe villa - woning bouwen Tips

Nieuwe Luxe villa van zes miljoen voor Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme liet een super de luxe villa bouwen in Silver Strand in Californië. De Belgische acteur die schitterde in onder meer Bloodsport, Universal Soldier, Timecop en recent nog in The Expendables 2, legde daarvoor 6 miljoen dollar neer, oftewel 150.000 dollar bovenop de vraagprijs van 5,85 miljoen dollar. Bovenop de luxe villa is een groendak geïnstalleerd met een volwaardige organische tuin. Deze tuin werd afgewerkt met verschillende watervallen, een spa ruimte met jacuzzi en zwembad, en vuurkorven zodat er 's avonds exclusieve feestjes gegeven kunnen worden.Nieuws over woning bouwen

Als u bouwplannen voor een woning heeft, dan kan je steeds een globaal inzicht krijgen in de nieuwbouwkosten. Het gaat hierbij specifiek om de bouwkosten van een vrijstaande woning. Het uitgangspunt hierbij is om op basis van standaarden en gemiddelden tot een kostenplaatje te komen. Het is echter moeilijk om de exacte prijs van uw woning bepalen.

Premies voor renoveren van woning stijgen

Er komt een hogere energiepremie voor wie tegelijk zijn muur isoleert en de ramen vervangt met hoogrendementsglas. Dat heeft de Vlaamse regering beslist. Deze hogere premie moeten mensen ertoe aanzetten om volledige muurdelen in een keer te isoleren. Dat verlooft zowel de CO2-uitstoot als ook op de energiefactuur Er bestaan vandaag al premies voor muurisolatie en premies voor het plaatsen van hoogrendementsglas. Maar in de praktijk blijft dat wie zijn muur isoleert daarna niet snel aan het vervangen van de ramen begint. Of omgekeerd. Nochtans brengt dit op en kunnen mensen heel wat energie besparen op die manier. Om het isoleren van volledige muurdelen en plaatsen van hoogrendementsglas te stimuleren, heeft de Vlaamse regering beslist een hogere premie te geven voor wie beide investeringen in één keer doet...

Oudere woningen moeten verplicht elektriciteit laten keuren bij verkoop

Wanneer een woning, die gebouwd werd voor 1981, verkocht wordt is de verkoper van het appartement of de woning verplicht om een keuringsattest van de elektrische installatie voor te leggen aan de notaris. Bij de verkoop van een oudere woning of een ouder appartement is de verkoper verplicht om de elektriciteit te laten nakijken. Dit wil zeggen de elektriciteitsleidingen, zekeringen, aarding en stopcontact. Het bewijs dat alles in orde is moet voorgelegd worden aan de notaris. Dit document is erg belangrijk, want wanneer de verkoper dit papier niet kan voorleggen kan de verkoop niet doorgaan...

seopage.others.watched: