Gruwez

EEN HUIS BOUWEN

Voor veel mensen is een huis bouwen de ultieme een droom. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat het huis van uw dromen in perfecte stijl opgetrokken wordt, geheel naar uw wensen, dan bent u bij architectenbureau Gruwez uit Oudenaarde en Gent aan het perfecte adres.

Bij het bouwen van een huis komt er veel bij kijken

Vooraleer je een huis kan beginnen bouwen, moet je op zoek gaan naa de geschikte bouwgrond. Heb je de perfecte bouwgrond gevonden? Plaats er dan onmiddelijk een optie op, zodat je zeker bent van dit jou bouwgrond is om een huis te bouwen. Let op je budget want een huis bouwen kost geld, naast de kosten van de bouwgrond zijn er nog andere kosten zoals : de notariskosten, kosten voor de registratierechten, kost van de onroerende voorheffing,... Maak er je van bewust dat je voldoende financiële mogelijkheden moet hebben, want elke maand is er een hypothecaire lening af te betalen bij het bouwen van een huis.

Kies voor een ervaren architect als je een huis wilt bouwen.

Frank Gruwez is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van een te bouwen huis voorlegt aan zijn klanten. Maar een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Het architectenbureau verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp. Uiteraard gaan wij uit van uw woonwensen, variërend van klassiek tot ultra modern, en uw budget.

Woning of huis bouwen met Architect Gruwez.

Een huis bouwen, modern of klassiek bouwen is voor de meeste mensen de grootste uitgave van hun leven. Als je zeker wil zijn dat alles gerealiseerd wordt naar uw wens zit je bij architectenbureau Frank Gruwez aan het goede adres. Bij een een huis bouwen kenmerkt Frank Gruwez zich door klantgerichtheid en het leveren van kwaliteit op maat, dat moet voorop staan als u uw een huis bouwen wilt.

Een huis bouwen, in welke bouwstijl

Weet u nog niet precies in welke stijl u een huis wilt laten bouwen , dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden. Samen met u schetsen en bouwen wij uw huis. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw gekozen stijl, uw budget en omgevingsfactoren.Ons bureau bouwt woningen in diverse bouwstijlen, elke bouwstijl heeft zijn eigenschap en kenmerk.

We onderscheiden momenteel in onze waaier van referenties volgende bouwstijlen:

Moderne architectuurAmerikaansCottageEngelsklassiekLandelijkeRenovatiestijlManoirPastoriestijl, ...

Bouw een nieuwe woning of verbouw uw huis

Een huis bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen heeft als grootste voordeel dat u het nieuwe huis hebt aangepast aan jou wensen. Voor een huis te bouwenn zit je bij Frank Gruwez goed.

Wat is de kostprijs om een huis te bouwen? Dat hangt af van de wijze waarop de opdrachtgever zijn huis wil laten bouwen. Contacteer Architectenbureau Gruwez voor een vrijblijvende prijsofferte of gesprek.

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Een huis bouwen- Nieuws en info

Eigen inbreng Belg bij aankoop woning fors gestegen

We lenen steeds grotere bedragen voor het kopen of bouwen van een huis. Gemiddeld gaat het om 185.000 euro. Ook de eigen inbreng van de Belg bij de aankoop van een woning of huis is vorig jaar fors gestegen, van 84.000 naar 94.000 euro (+11 procent)...

Makkelijker een huis laten bouwen met de IbbN-regeling

Vanaf nu kan bijna iedereen een eigen huis laten bouwen. De gemeente Nijmegen vindt dat meer mensen een eigen huis moeten kunnen bouwen en heeft hiervoor een nieuwe financiële regeling uitgewerkt: de IbbN-regeling. IbbN staat namelijk voor "IkbouwbetaalbaarNijmegen". Hiermee is het bouwen van een eigen huis ook haalbaar voor mensen met een inkomen tussen € 30.000 en € 47.000 die hun eerste woning kopen of de laatste drie jaar geen eigen huis hebben gehad. Voor de bouw van hun huis kunnen kopers zelf de architect en bouwer kiezen. En om hen op weg te helpen is het IbbN-Bouwboek gemaakt. Het toont meer 30 inspirerende ontwerpen van rijwoningen, maar ook vrijstaande datcha�s.

seopage.others.watched: