LEKKER LANDELIJK WONEN IN STIJL

Hou je er van om de zon te zien ondergaan? Hou je van weilanden, het geluid van vogels of andere dieren? Dan is landelijk wonen iets voor u. Verstedelijking heeft geleid tot anonimiteit en grootschaligheid. Meer en meer mensen kiezen ervoor om het drukken stadsleven definitief achter zich te laten, ze vestigen zich op het platteland en kiezen bewust wonen in een landelijke omgeving. Bij het landelijk wonen zijn de integratie in het landschap en de harmonie met de bestaande omgeving van essentieel belang. Het gaat hier veelal om karakteristieke panden, bijzondere huizen die een individuele benadering vragen. Een inzicht in de historiek, de bouwkundige en architectonische elementen is een must. Architectenbureau Frank Gruwez, is uw partner als u de wens heeft om landelijk te gaan bouwen.

Stijlvol en sfeervol wonen in landelijke stijl.

Architectenbureau Gruwez is gespecialiseerd in het ontwerpen van landelijke stijl. De woning kan je mooi sfeervol inrichten met landelijke meubels, waaronder klepbanken, kasten, eettafels, lederen bankstellen en stoelen, stijlvolle accessoires,... voor een elegante woonkamer. Is uw droom landelijk, stijlvol wonen, onze architecten realiseren dit graag voor u.

Bekijk ook eens de voorbeelden op onze website van de bijzondere huizen en villa's welke in verschillende stijlen zijn gebouwd. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken op het gebied van landelijk wonen vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Architect Gruwez realiseerde meer dan 300 stijlvolle woningen in landelijke stijl zoals : Pastorie en renovatiestijl - Manoir - Klassiek - Cottage - Amerikaans.

Neem contact op

Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Andere bezoekers zochten ook op :

 

 

Landelijk wonen - Nieuws

Het magazine Landelijk wonen

WONEN Landelijke Stijl is een interieurtijdschrift dat focust op wonen, interieur en decoratie in landelijke stijl. Het wordt algemeen beschouwd als dé referentie voor al wie houdt van landelijk wonen., vol wooninspiratie- en ideeën. Bestel hierLandelijk Wonen

Landelijk wonen in de kijker

Wie houdt van een landelijke stijl komt volop aan zijn trekken op de beurs Countryside bij de vele exposanten van meubilair, decoratieartikelen, oranjerieën en tuinversiering. Pottenbakkers, beeldhouwers en andere ambachtlui wijden u graag in hun vakgebied in.

 

Op zoek naar een vakantiewoning in Frankrijk? Klik hier voor meer info

 

2016 - SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+