Gruwez

Landelijk wonen

Landelijk wonen is de droom van veel mensen? Wij van Architectenbureau Gruwez kunnen deze droom voor u realiseren!

LEKKER LANDELIJK WONEN IN STIJL

Hou je er van om de zon te zien ondergaan? Hou je van weilanden, het geluid van vogels of andere dieren? Dan is landelijk wonen iets voor u. Verstedelijking heeft geleid tot anonimiteit en grootschaligheid. Meer en meer mensen kiezen ervoor om het drukken stadsleven definitief achter zich te laten, ze vestigen zich op het platteland en kiezen bewust wonen in een landelijke omgeving. Bij het landelijk wonen zijn de integratie in het landschap en de harmonie met de bestaande omgeving van essentieel belang. Het gaat hier veelal om karakteristieke panden, bijzondere huizen die een individuele benadering vragen. Een inzicht in de historiek, de bouwkundige en architectonische elementen is een must. Architectenbureau Frank Gruwez, is uw partner als u de wens heeft om landelijk te gaan bouwen.

Stijlvol en sfeervol wonen in landelijke stijl.

Architectenbureau Gruwez is gespecialiseerd in het ontwerpen van landelijke stijl. De woning kan je mooi sfeervol inrichten met landelijke meubels, waaronder klepbanken, kasten, eettafels, lederen bankstellen en stoelen, stijlvolle accessoires,... voor een elegante woonkamer. Is uw droom landelijk, stijlvol wonen, onze architecten realiseren dit graag voor u.
Bekijk ook eens de voorbeelden op onze website van de bijzondere huizen en villa's welke in verschillende stijlen zijn gebouwd. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken op het gebied van landelijk wonen vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Architect Gruwez realiseerde meer dan 300 stijlvolle woningen in landelijke stijl zoals : Pastorie en renovatiestijl - Manoir - Klassiek - Cottage - Amerikaans.

Neem contact op

Neemt u voor meer informatie over landelijk wonen geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadresinfo@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

seopage.others.watched: