Gruwez

RENOVATIEPROJECT

Als je de beslissing hebt genomen om uw woning grondig te renoveren, doe je het best beroep Architect gruwez. Frank Gruwez. Architectenbureau is specialist in het realiseren van renovatieprojecten. Op deze website vindt u vele voorbeelden van renovatie projecten die Architectenbureau Gruwez in het verleden heeft gerealiseerd.

Renovatieproject op maat

De manier van werken van architectenbureau Frank Gruwez kenmerkt zich door klantgerichtheid en het leveren van kwaliteit op maat. Bij een eerste contact met toekomstige bouwers luisteren wij naar uw bouwdromen en wensen. Deze zetten om in werkelijkheid, met respect voor het bouwbudget, de eigenheid van de stijlkeuze en de concrete locatie met zijn omgevingsfactoren. Een project is voor ons geslaagd als de klant helemaal tevreden is met de renovatie en de wederzijdse samenwerking.

Een bestaand pand herstellen of vernieuwen noemt men renoveren, veel oude huizen worden gerenoveerd waardoor ze weer bruikbaar worden naar de huidige maatstaven en normen. Voordat u overgaat tot het maken van een renovatieplan voor uw renovatieproject kan je misschien onderzoeken of een renovatie wel zin heeft. Want soms is het beter een huis te te herbouwen in plaats van te renoveren, dat is ook pakken goedkoper.

Architect Gruwez zal van dienst zijn bij het maken van deze vaak moeilijk keuze.

Opgelet! Bij renovatieprojecten komt het soms voor dat er s sprake is van monumentale panden die onder Monumentenzorg vallen. Dan is er naast een bouwvergunning ook nog een monumentenvergunning nodig. Daarbij moet soms de hulp van experts worden ingeroepen. 

Voorbeeld van renovatieproject

Hier vindt u enkele voorbeelden van renovatieprojecen realiseerd door Architect Gruwez, dit zijn renovatie-projecen dat we graag als referentie gebruiken.

Voor het renovatieproject van uw huis kunt u altijd rekenen op de kwaliteit en deskundigheid van de architecten van Architectenbureau Gruwez. Interesse in een renovatieproject voor het renoveren van uw woning? Contacteer ons voor meer info.

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Renovatieprojecten - Nieuws

Opening eerste Active House-renovatieproject

Het eerste Nederlandse duurzame renovatieproject volgens de Active House principes wordt officieel opgeleverd. Donderdag 18 april openen de Deense ambassadeur Reimer R. Nielsen en burgermeester van Montfoort Bert Jansen de modelwoning. Het project De Poorters van Montfoort bestaat uit veertig jaar oude sociale huurwoningen, die volgens het Active House-concept zijn gerenoveerd. Voor het eerst zijn daarbij tien sociale huurwoningen van energielabel E naar A++ opgewaardeerd. Volgens het Active House-concept is bij de woningen gezocht naar de juiste balans tussen beperking van de energievraag, een aangenaam binnenklimaat en omgeving...

De Micro WKK voor een renovatieproject

De Micro WKK Vitotwin 300-W van Viessmann is de ideale oplossing voor een renovatieproject in ééngezinswoningen. Het bevat een Stirlingmotor en een condensatieketel, waardoor het niet enkel de woning van warmte voorziet, maar tevens instaat voor een deel van de stroomvoorziening. Het totale rendement van dit toestel is dan ook aanzienlijk groter in vergelijking met een klassieke ketel. Extra stroombehoefte wordt voorzien door het elektriciteitsnet; overtollige stroom wordt teruggegeven.

seopage.others.watched: