Gruwez

ARCHITECT GENT - ARCHITECTENBUREAU GRUWEZ GENT

Architect Gent gezocht? Bent u van plan om te bouwen in de regio van Gent? Dan ben je bij Architectenbureau Gruwez aan het juiste adres. De Architect Gent zal uw droomwoning realiseren volgens uw wensen en behoeften. Ons architectenbureau uit gent (Oost-Vlaanderen) staat niet alleen garant voor een goede dienstverlening, wij gaan ook uit van uw woonwensen, variërend van klassieke bouwstijl tot ultra moderne bouwstijl. Klantentevredenheid is dan ook de voornaamste missie van Architectenbureau Gruwez uit Gent, waardoor we doorheen het bouwproject veel aandacht hechten aan de noden en wensen van de klant in kwestie.

Architect Gent is een vernieuwend architectenbureau

Architectenbureau Gruwez uit Gent is gebaseerd op drie grote pijlers: topkwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Deze mix zorgt voor een succesvol resultaat betreffende bouwen met Architect Gent, er wordt eenzelfde stijl gekozen passend bij uw wensen en de omgeving, voor voorbeelden van stijlen zie de pagina bouwstijlen, waarin de gehele woning opgetrokken wordt zodat het een mooi geheel vormt. Kiezen voor ons is dus kiezen voor:

Een huis die voldoet aan al uw noden en wensen;
Een luisterend oor en redder in nood voor al uw bouw problemen;
Een gepassioneerd en hoogst bekwaam team;
Een 100% tevredenheidsgarantie.
U kunt een uitstekende samenwerking met ons verwachten, omdat wij altijd blijven communiceren met u als opdrachtgever. Ons project is geslaagd wanneer u zich goed voelt erin. Dat is bouwen in het Gentse met Architect Gent!

Architect Gent contact - Vrijblijvend gesprek.

Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres: info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-VlaanderenVlaams BrabantBrabant, Antwerpen en Limburg.


Foto's van een recente BEN woning in Gent ontworpen door Architect Frank Gruwez. Het gebouw betreft een bureaugebouw met op de verdieping een appartement. Het is een passief gebouw, die voldoet aan de norm voor BEN woning !! Passief betekent dat de woning een energieverbruik heeft van maximaal 15 KWu/m per jaar. BEN WONING betekent dat je een E-peil haalt van 30 of minder .

Architect Gruwez Nieuws

Bouwvoorschriften | Stad Gent

Als u gaat bouwen of verbouwen moet u rekening houden met heel wat regels. Naast de Vlaamse regelgeving is er ook de specifieke regelgeving uit het Algemeen Bouwreglement van de Stad Gent. Daarnaast informeert u best bij het Loket Stedenbouw en Openbaar Domein of uw perceel aan bepaalde voorschriften van het gewestplan of een gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan moet voldoen

Algemeen bouwreglement Stad Gent

Als u gaat bouwen of verbouwen moet u rekening houden met heel wat regels. Naast de Vlaamse regelgeving is er ook de specifieke regelgeving uit het Algemeen Bouwreglement van de Stad Gent.

Bouwen en verbouwen | Stad Gent

Praktische zaken rond bouwen en verbouwen zoals het aanvragen van premies en subsidies, vergunningen, advies, voorschriften en het melden van bouwmisdrijven.

seopage.others.watched: