Gruwez

Budget woning

Budgetwoning bouwen? Jonge koppels of mensen met een kleine portemonnee hebben vaak moeite om hun droomhuis te realiseren. Architect Gruwez is van oordeel dat iedereen recht heeft om zijn droomwoning te bouwen.

Budgetwoning bouwen

'Wij kunnen een afgewerkte nieuwbouw woning bouwen vanaf € 185 000 excl. btw.'

Door te kiezen voor een voordelig architectenbureau dat toch kwaliteit kan leveren, bent u niet alleen weinig geld kwijt, maar bent u ook verzekerd van een mooi resultaat. De professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez hebben de kennis en ervaring in huis om uw budgetwoning realiseren! Op basis van uw vooropgesteld budget zullen wij zorgen voor de best mogelijke verbouwing of nieuwbouwwoning die volledig voldoet aan uw bouwdromen en -wensen. Met een budgetwoning van Architect Gruwez komt de de bouw van uw eigen woning wellicht binnen handbereik.

Wij ontwerpen en bouwen Prachtige budgetwoningen

Bouwen is duur en het wordt er zeker niet goedkoper op. Vele mensen zien de dag van vandaag hun bouwdroom in rook opgaan. Toch is het mogelijk een budgetvriendelijke woning te bouwen als u het slim aanpakt.. Een budgetwoning bouwen of verbouwen is werken volgens 'budgetbeheersing'. Je moet aandacht besteden aan elk facet van de bouw. Een eerste essentieel element is de grootte van de woning . Er bestaat een handige formule om op voorhand het aantal vierkante meters te berekenen dat u voor uw beschikbare middelen kunt bouwen. Neem uw raming nooit te krap. Tel altijd nog 10% bij het vooropgestelde budget voor eventuele onvoorziene kosten. Er zijn altijd alternatieven om het kostenplaatje te drukken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een carport in plaats van een garage. Je kan een een heel goedkope keuken plaatsen en nog sparen voor een duurdere keuken later. Vraag aan familie en vrienden om een handje toe te steken...

Interesse in een budget woning?

Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met Architectenbureau Frank Gruwez op door het contactformulierop deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadresinfo@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

seopage.others.watched: