Gruwez

BOUWKOSTEN NIEUWBOUW ARCHITECT

Bouwkosten nieubouwoning gezocht? De kosten van een nieuwe woning vallen best mee als u samenwerkt met Architect Frank Gruwez! Heeft u een beperkt budget en wilt u toch een nieuwbouwwoning bouwen? De professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez hebben de kennis en ervaring in huis om dit voor u te realiseren. Wij zijn specialist in het realiseren van alle betaalbare bouwdromen, gelijk welke bouwstijl u ook wenst voor uw nieuwbouw woning Architectenbureau Gruwez kan het voor u waarmaken.

Architect Gruwez helpt je graag

De bouwkosten voor een nieuw te bouwen woning hangen af van uw specifieke wensen, bij ieder project zetten wij de wensen van de klant om in een concreet voorontwerp. Pas wanneer u tevreden bent met het voorontwerp en instemt met het bijbehorende kostenplaatje, voeren wij de volledige opdracht uit. Wij hanteren zeer budgetvriendelijke tarieven. Wij zullen ervoor zorgen dat de bouwkosten voor de nieuwbouwwoning aan het vooraf gestelde budget blijft.

Bouwkosten nieuwbouwwoning

Ons bureau is diverse bouwstijlen meester en siert de omgeving in Vlaanderen, Nederland en zelf Frankrijk met zijn diverse stijlrealisaties. En daarintegen krijgt u de garantie dat de bouwkosten voor uw nieuwbouwwoning in toom worden gehouden als u kiest voor Architect Gruwez. Bij ons mag je er zeker van zijn dat de bouwkosten voor de nieuwbouwwoning betaalbaar zullen blijven..

Nuttige tip

Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning is de prijs van de woning te vermeerderen met het BTW tarief die op dat moment van toepassing is, momenteel is dit tarief 21%. Dit tarief is enkel toepasselijk op de nieuw te bouwen woning en dus niet op de aankoop van de bouwgrond. Op nieuwbouwwoning wordt BTW aangerekend, op bouwgronden aktekosten en registratie. De lening brengt ook bepaalde kosten met zich mee.

Bent u geïnteresseerd in de bouwkosten voor een nieuwbouwwoning contacteer ons voor meer info.

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Bouwkosten nieuwbouwwoning nieuw en info

"Boomperiode bouwgrond gedaan"

De prijs voor bouwgronden is de laatste jaren spectaculair gestegen. Maar aan dat steeds hogere prijskaartje komt nu een einde. Dat beweert de Leuvense woonmarkteconoom Frank Vastmans in Trends.De redenering achter die stelling? Vastmans linkt niet zozeer de factor schaarste aan 'de' bouwgrondprijs, maar wel de evolutie van woningprijzen. "Er is een relatie met de secundaire woningmarkt", aldus de econoom in Trends. "Beide zijn min of meer substituten voor elkaar: als nieuwbouw te duur wordt, zullen kandidaat-bouwers afhaken en op zoek gaan naar een bestaande woning. En omgekeerd. De prijs van een nieuwbouwwoning volgt dus in grote mate de prijsevolutie van een vergelijkbare bestaande woning."

Bereken de aanschafkosten

Bereken hier de registratierechten, het ereloon voor de notaris en de diverse aktekosten voor de aankoopakte. Selecteer de ligging van de woning en of het gaat om een bestaand huis (onderhandse aankoop) of een nieuwbouwproject.

De kost van een bouwproject

Bouwkosten bij een nieuwbouw. Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning is de prijs van de woning te vermeerderen met het BTW tarief die op dat moment ...

seopage.others.watched: