Gruwez

Huis laten bouwen


Huis laten bouwen? Eenieder die een huis/woning wil laten bouwen of een constructie wil laten realiseren in Vlaanderen, Zuid-Nederland, Brussel en delen van Wallonië, is bij architectenbureau Frank Gruwez aan het goede adres. In respect met het vooropgestelde budget en de stijlkeuze van de opdrachtgever wordt er binnen afgesproken termijnen gewerkt.

HUIS LATEN BOUWEN

Afhankelijk van de wijze waarop de opdrachtgever zijn huis/woning wil laten bouwen stelt ons bureau 3 mogelijke manieren van samenwerking voor:

algemene aanneming of sleutel op de deur met werfcontrole door ons kantoor;
gesplitste aanneming met werfcontrole door ons kantoor;
gesplitste aanneming met coördinatie door ons bureau wat quasi gelijk staat aan sleutel op de deur - aanneming, maar voor de bouwheer een aanzienlijk economisch voordeel oplevert.

Huis-woning bouwen met een sterke raadgever

Bij een huis bouwen komt er veel bij kijken. Een van de belangrijkste punten is op zoek gaan naar de geschikte architect! Architectenbureau Frank Gruwez heeft ervaring in het bouwen van uw droomhuis van klassiek tot hedendaags. Wij ontwerpen bouwprogramma’s en zorgen voor concrete schetsen van uw te woning. Wij beginnen met luisteren naar uw specifieke bouwdromen en wensen. Weet u nog niet precies in welke stijl u wilt bouwen , dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden. Samen met u schetsen wij uw woning. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw gekozen stijl, uw budget en omgevingsfactoren. U kunt een uitstekende samenwerking met ons verwachten, omdat wij altijd blijven communiceren met u als opdrachtgever. Ons project is geslaagd wanneer u zich goed voelt erin! Dat is een woning bouwen met Gruwez.

Een eigen huis/woning bouwen met Gruwez

Het bouwen van je eigen huis is vooral spannend, maar brengt ook stress met zich mee. Bij de voorbereiding komen er enkele belangrijke vragen aan te pas. Als je een architect hebt gevonden, moet je uitmaken welk bouwstijl jullie ontwerp moet zijn, je moet de de juiste aannemer kiezen, hoe zal de bouwcoordinatie verlopen enz. Architect Gruwez kan je op al deze vragen een passend antwoord geven. Zodat je weldra kan starten met je eigen woning te bouwen.

Neem contact met ons op.

Interesse? Neem contact op door het het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.
Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

seopage.others.watched: