Gruwez

Huis bouwen

Als het uw droom is om een huis of woning te bouwen dan realiseert Architectenbureau Gruwez deze bouwdroom graag voor u. De specialiteit van het bureau is werkelijk exclusieve huizen bouwen, waarin meer dan 300 woningen in diverse bouwstijlen werden tot stand gebracht, deze woningen gebruiken we graag als voorbeeld..

Klassiek of modern huis bouwen

Een huis bouwen doe je best met Gruwez. Frank is sinds jaar en dag gekend voor luwe huizenbouwappartementen en villa's en kan u deskundig informeren en begeleiden. Daargeen uw bouwproces. Architectenbureau Frank Gruwez is één van de koplopers in Vlaanderen in het bouwen van exclusieve huizen. Wij bouwen uw nieuw huis rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond. Uw huis bouwen we binnen uw budget.

Een huis bouwen kan simpel zijn

Velen onder ons denken dat een huis bouwen niet simpel is en veel tijd in beslag neemt? Eigenlijk is dat niet zo, als je kiest om samen te werken met een ervaren architecten team in luxe huizenbouw. Wij hebben enthousiaste en professionele medewerkers in huis die uw bouwdroom graag werkelijkheid maken door u een huis te bouwen zoals u dat wenst. Alle mogelijkheden zijn met onze specialisten bespreekbaar als u door architect Gruwez uw exclusieve huis laat bouwen.

Een huis bouwen met Architect Gruwez is kiezen voor ervaring.

Bij het bouwen van een huis staan wij garant voor een totaalconcept op maat van onze klanten en gelijk welke bouwstijl. Dit betekent ook extra coördinatie, De bouwcoördinatie neemt ons bureau uiteraard van jullie over. Naast het ontwerpen van uw huis kunnen we ook instaan voor de inrichting en ontwerpen van de tuin. Bij het bouwen van een huis gaat u vast niet over een nacht ijs, daarom doe je best beroep op Architect Frank Gruwez.

Wij laten u graag de voordelen om een huis met ons te bouwen ervaren.

Bent u geïnteresseerd om een huis te bouwen? Architectenbureau Frank Gruwez nodigt u graag uit voor een vrijblijvende kennis making,

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Eclusieve huizenbouw is de specialiteit van Architectenbureau Gruwez, Frank en zijn team realiseerden meer dan 300 luxe huizen in Vlaanderen, hier enkele voorbeelden :

Voorbeelden Landelijke huizen Voorbeeld Pastorij huizen Voorbeelden Manoir huizen - Voorbeeld van Klassieke huizen - Voorbeelden Amerikaanse huzien - Moderne huizen - Stedelijke huizen - Ambachtelijke woningen - Budget huizen Cottage huizen

Nieuw huis bouwen - Nieuws

Uw eigen huis of woning Bouwen. Zo doe je dat

Een stuk grond kopen en zelf je huis bouwen. Veel mensen dromen hiervan. Hoe zorg je ervoor dat die droom uitkomt en niet ontaardt in een nachtmerrie?

Een woning of huis bouwen wordt steeds moeilijker

De rente staat tegenwoordig historisch laag, maar geld lenen voor een woning is voor vier op de tien Vlamingen heel moeilijk geworden. Mensen moeten zelf een groter bedrag op tafel leggen, of ze moeten lenen over een langere periode. Dat komt omdat de overheid altijd maar nieuwe regels oplegt, die geld kosten - nu moet je meer investeren in isolatie bijvoorbeeld. Daarom bouwen mensen meer in fases, ze bouwen verder als ze weer geld hebben. Dat staat in een studie van de confederatie Bouw.

Verplichtingen voor wie een nieuwe woning wil bouwen

Wie van plan is om een bouwgrond aan te kopen en/of een nieuwbouwwoning te bouwen, moet met een aantal verplichtingen rekening houden.

Dit zijn enkele punten : Wie een nieuwe woning wil bouwen, moet een stedenbouwkundige vergunning aanvragen. Als u een bouwgrond koopt, dan moet u op de waarde daarvan registratierechten (verkooprechten) betalen. Op een nieuwbouwwoning betaalt u btw. Wanneer u een nieuwbouw met grond koopt, zijn beide gevallen mogelijk. Energieprestatieregelgeving (EPB). De Vlaamse overheid legt aan nieuwbouwwoningen een aantal verplichtingen op in verband met energiezuinigheid en binnenklimaat. Een bodemattest, wanneer een grond van eigenaar verandert (bijvoorbeeld bij de verkoop van een bouwgrond), is de eigenaar verplicht om een bodemattest aan te vragen. Dit attest geeft aan of de grond verontreinigd is... Lees meer

seopage.others.watched: