Gruwez

JE DROOMHUIS ONTWERPEN

Een droomhuis bouwen? Ja velen onder ons fantaseren jaren over het huis van hun dromen, eens komt de dag dat u stappen zal ondernemen om uw droomhuis te laten ontwerpen. Dan doe je best een beroep op architect Frank Gruwez. Architectenbureau Gruwez heeft ervaring in het bouwen van allerlei droomhuizen. Wij ontwerpen bouwprogramma's en zorgen voor concrete schetsen van uw te bouwen huis. Wij ontwerpen uw droom huis of villa rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond. Alle mogelijkheden zijn met onze specialisten bespreekbaar.

Uw droomhuis laten ontwerpen

Een droomhuis ontwerpen en laten bouwen is een van de belangrijkste dingen in uw leven want u bouwt waarschijnlijk maar één keer. Wij van Architectenbureau Gruwez willen u graag helpen uw het huis van uw dromen te realiseren. Wij beginnen met luisteren naar uw specifieke bouwdromen en wensen. Weet u nog niet precies in welke stijl u uw droomhuis wilt laten bouwen, dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden. Samen met u schetsen en bouwen wij uw woning. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw gekozen stijl, uw budget en omgevingsfactoren.

Een droomhuis ontwerpen is de specialiteit van Architect Gruwez

Een droomhuis ontwerpen dat is de specialiteit van ons bureau. U kunt een uitstekende samenwerking met ons verwachten, omdat wij altijd blijven communiceren met u als opdrachtgever. Ons project is pas geslaagd wanneer u zich goed voelt erin! Een droomhuis bouwt u voor uzelf, maar ook voor toekomstige generaties. Architect Frank Gruwez en zijn professionele medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om uw droomhuis te ontwerpen.

Een huis ontwerpen, volledig naar uw wensen, dat kan, doe beroep op architect Gruwez! Ons bureau is diverse bouwstijlen meester en siert de omgeving in België, Nederland en zelf Frankrijk met zijn diverse stijlrealisaties.

Bent u geïnteresseerd om uw droomhuis te laten ontwerpen? Architectenbureau Frank Gruwez nodigt u graag uit voor een vrijblijvende kennis making,

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Frank en zijn team ontworpen meer dan 300 Droomhuizen in Vlaanderen, hier enkele voorbeelden van onze realisaties.

Landelijk droom huis ontwerpen Droomhuis ontwerpen in pastoriestijl Droomhuis ontwerpen in manoirstijl - Klassieke droomhuis ontwerpen - Droomhuis ontwerpen amerikaanse stijl - Moderne droomhuis ontwerpen - Stedelijke droomhuis ontwerpen

Droomhuis - Nieuws

Alles over woning ontwerpen

Anno 2013 heeft de moderne mens meer dan ooit nood aan een rustige thuis om tot zichzelf te komen, omringd door vrienden of gezin. Woningen Blavier stelde op Batibouw 2013 haar nieuwe catalogus voor, met inspirerende sleutel-op-de-deur woningen die bouwen aan een echte thuis.

Ontwerp je eigen plattegrond

Waar is die interieurarchitect in jou? Net een nieuw huis gekocht of heb je plannen om te bouwen of verbouwen? Wil je weten of een bepaald meubel in jouw interieur past? Of heb je er altijd al van gedroomd om een eigen meubel te ontwerpen? Dan is het hoog tijd om plannen te tekenen! Om makkelijk eigen ontwerpen te kunnen maken, kan je verschillende plan websites raadplegen. Met deze interieur software heb je in no time een woning plattegrond, in 2D of 3D.

seopage.others.watched: