Gruwez

Engelse stijl

Bij Engelse stijl denken wij aan een strakkere, voorname vormgeving. Onder Engelse stijl verstaan wij een constructie in gevelsteen met een dakbedekking uit pannen, gecombineerd met gelakte houten blokramen. Er wordt weinig arduin toegepast. Het dak wordt aan de onderzijde afgewerkt met een stijlvolle klassieke kroonlijst meestal voorzien van een profielplank die op de uiteinden in verstek wordt afgewerkt. Eén of meer accenten bij Engelse stijl kunnen zijn: een uitspringende inkompartij, een klassieke dakkapel, een overdekt terras...enzovoort.

DE ENGELSE STIJL IN UW HUIS

Architectenbureau Frank Gruwez is vele bouwstijlen meester, waaronder de Engelse stijl. Als u een huis wenst te bouwen in Engelse stijl dan bent u bij Frank Gruwez aan het juiste adres. Wij ontwerpen uw nieuwe huis of villa rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond. Alle mogelijkheden zijn met onze specialisten bespreekbaar..

Interesse in een vrijblijvende afspraak of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Engelse bouwstijl? Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadresinfo@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

seopage.others.watched: