Gruwez

Nieuwbouwwoning bouwen

Als u niet van renovatie houdt, is een nieuwbouwoning bouwen de oplossing voor u. Met een nieuwbouwwoning kan u de keuken, badkamer, tuinaanleg, afsluitingen, oprit ... zelf kiezen en krijg je een huis naar uw wensen met uw persoonlijk karakter. Realiseer deze nieuwe woning door architectenbureau Frank Gruwez uit Oudenaarde in te schakelen.
Architectenbureau Frank Gruwez heeft ervaring in het bouwen van uw droomhuis.

NIEUWBOUWWONING BOUWEN

Wij ontwerpen bouwprogramma’s en zorgen voor concrete schetsen van uw te bouwen huis. Wij beginnen met luisteren naar uw specifieke bouwdromen en wensen. Weet u nog niet precies in welke stijl u uw nieuwbouw huis wilt laten bouwen, dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden. Samen met u schetsen en bouwen wij uw woning. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw gekozen stijl, uw budget en omgevingsfactoren. U kunt een uitstekende samenwerking met ons verwachten, omdat wij altijd blijven communiceren met u als opdrachtgever. Ons project is geslaagd wanneer u zich goed voelt erin! Dat is nieuwbouw woning bouwen met Gruwez.

Het stappenplan voor het ontwerp van een nieuwbouwwoning

Opmaak van eerste schetsen met kostenraming van de uitvoering van het gebouw;
Uittekenen van het gedetailleerde voorontwerp met de kostenraming tot op 10% nauwkeurig;
Tekenen van de uitvoeringsplannen en indienen van het bouwaanvraag-dossier bij de bevoegde instanties;
Schrijven van het lastenboek voor de uitvoering van de werken inclusief de constructieve detailleringen;
Aanvragen van de prijsoffertes aan diverse aannemers van de diverse deeldisciplines;
Opmaken van de verschillende aannemingscontracten;
Opvolgen en controleren van de uitvoering der werken;
Coördineren van de verschillende aannemers;
Oplevering van de werken.
 

Neem contact met ons op.

Wil je de architectkosten weten voor een nieuwbouw woning? Graag vrijblijvend een afspraak om uw woonwensen te bespreken. Contacteer ons door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.
Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

Premies voor nieuwbouw

Bent u van plan om een nieuwe woning te bouwen? Dan vraagt u zich misschien af of er premies of voordelen zijn waarvan u kunt genieten. Een ‘nieuwbouwpremie’ bestaat niet, maar wie een extra inspanning levert om energiezuining te bouwen kan wel genieten van een aantal voordelen. Wanneer u een nieuwe woning wilt bouwen, dan moet die woning energiezuinig zijn en minimum aan de wettelijke energienorm (E-peil) voldoen. Beantwoordt het toegekende E-peil van uw woning aan de norm, dan krijgt u automatisch een vermindering van de onroerende voorheffing. Bouwt u nog zuiniger dan de norm. Dan kunt u bij uw netbeheerder een premie aanvragen. Lees meer

Hernieuwbare energiebron populair in nieuwbouwwoning

63 procent van de bouwheren die een vergunningsaanvraag indienden na 1 januari 2014, geeft in de startverklaring aan dat hun nieuwbouwwoning zal voorzien zijn van een hernieuwbare energiebron. 35 procent onder hen kiest voor zonnepanelen. ‘Zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze rendabel zijn’, stelt minister van Energie Annemie Turtelboom. Lees meer
 
2016 - SEO by Seobureau.be

seopage.others.watched: