Gruwez

Cottagestijl - Architectenbureau Frank Gruwez

De cottagestijl is een landelijke bouwstijl welke een warme en gezellige uitstraling geeft zonder in te boeten aan ruimte in uw woning. Als u kiest voor een woning in cottagestijl is architectenbureau Gruwez voor het ontwerp tot aan de oplevering de beste keuze. Wij zijn namelijk zeer goed in staat uw woonwensen, budget en de omgeving van de toekomstige woning te vertalen in uw droomhuis in cottagestijl.

COTTAGESTIJL IN UW WONING

Waarbij het traject begint met een verkenning van uw woonwensen, vervolgens de goedkeuring van schetsen gemaakt op basis van uw wensen door architect Frank Gruwez zelf en het keuren van een voorontwerp en kostenraming. Wanneer u hierover uw fiat geeft, wordt met het werkelijke project aangevangen tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Uiteraard houden wij u betrokken bij het project, maar verzorgen wij al het werk voor u.

Hebben wij u enthousiast gemaakt over het bouwen van een huis in cottagestijl in samenwerking met architectenbureau Gruwez? Neemt dan voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op of maak onmiddellijk een afspraak via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org. of vul onze contactpagina in.

Via realisaties kan u verschillende projecten bekijken in Cottagestijl of klik hier.Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

seopage.others.watched: