Gruwez

Woning bouwen

Wil je een woning bouwen? Kom dan even praten met Architect Gruwez. Wij bouwen buitengewone woningen van grote waarde en een uitzonderlijke kwaliteit volgens een proces volledig naar de behoeften van onze klant. Onze filosofie is simpel "een woning bouwen naar uw wensen". Vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering is onze vastberadenheid om jullie een huis te bouwen dat u verwachtingen zal overtreffen. Contacteer ons vandaag nog voor een gesprek te beginnen over uw nieuwe woning en wij bouwen het.

De professionele en deskundige architecten van architectenbureau Frank Gruwez werken klantgericht en leveren kwaliteit op maat. Wij luisteren naar uw dromen en zetten dit om in een resultaat zoals u dat wenst. Een woning bouwen kan binnen ieders budget, het is een voorrecht dat een aantal van onze klanten al zijn teruggekomen naar ons, om een ander huis te bouwen voor hen.

Moderne of klassieke woning bouwen

Als u een huis gaat bouwen kan het modern of klassiek zijn, aan de hand van wat voorbeelden heb je een beter beeld van welke bouwstijl je wil voor je woning. Voorbeelden van huizen kunnen zich omzetten tot inspiratie en ideeën Inspireer uzelf via de voorbeelden hier op onze website. Architectenbureau Frank Gruwez is specialist in bouw, verbouw en renovatie van nieuwe woningen in specifieke bouwstijlen, we beschikken over meer dan 600 referenties.

Wat voor woning wilt u bouwen? Dit zijn voorbeelden van onze stijlcreaties:

Moderne architectuurAmerikaansCottageEngelsklassiekLandelijkRenovatiestijlManoirPastoriestijl, ...

Een nieuwe woning bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen betekend dat u alles zelf kan kiezen, zoals het ontwerp,bouwstijl, materiaalkeuze, afwerking ... Bij een nieuwbouw heeft u de vrijheid alles zelf te bepalen. Wilt u meer weten over de kosten van een huis bouwen of is het uw droom een nieuwe woning? Gruwez realiseert het graag voor u! Maak een afspraak met ons om de voorbeelden van woningbouw te komen bekijken!

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

seopage.others.watched: