U WILT DE KASTEELHOEVE STIJL?

Wilt u gaan bouwen of renoveren in kasteelhoeve stijl? Dan wilt u natuurlijk een professioneel ontwerp en de beste uitvoering. U wilt samenwerken met de beste architecten en bouwkundigen, zodat u de kasteelhoeve stijl krijgt die u in gedachten heeft. Voor zo’n resultaat kunt u terecht bij architectenbureau Frank Gruwez in Oudenaarde.

Architectenbureau Frank Gruwez ontwerpt bouwprogramma’s en schetsen. Wij zorgen ook voor een professionele en gestructureerde uitvoering en opvolging van projecten. Wij ontwikkelen voor u een bouwprogramma op maat. Daarbij houden wij rekening met uw gewenste kasteelhoeve stijl, uw budget en omgevingsfactoren. Uw dromen en wensen zijn uiteraard belangrijk. U bepaalt welk ontwerp u wilt laten uitvoeren. U kunt rekenen op een goede samenwerking met ons, omdat wij altijd blijven communiceren met u als opdrachtgever.

Met architectenbureau Frank Gruwez krijgt u de mooiste kasteelhoeve stijl. Neem contact met ons op via info@gruwez.org of vul het contactformulier op onze website in.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "


 

Andere bezoekers zochten ook op :

 

2016 - SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+