Budget bouwen

Budget bouwen: Wilt u met een klein budget toch een mooi huis bouwen of uw huidige huis verbouwen? De professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez hebben de kennis en ervaring in huis om dit voor u te realiseren.

'Wij kunnen een afgewerkte nieuwbouw woning bouwen vanaf € 185 000 excl. btw.'

Binnen uw budget bouwen?

Budget huis bouwen? Wij vinden het belangrijk om geheel op basis van uw specifieke wensen te werken. Bij ieder project zetten wij de wensen van de klant om in een concreet voorontwerp. Pas wanneer u tevreden bent met het voorontwerp en instemt met het bijbehorende kostenplaatje, voeren wij de volledige opdracht uit. Frank Gruwez toont vooraf duidelijk wat wij met het vooraf gestelde budget zullen bouwen en beginnen aan het project wanneer u hiermee instemt. De uitvoering van onze projecten gebeurt altijd professioneel, deskundig en gestructureerd.

Bouwen met een beperkt budget zien we meer en meer, zeker met de huidige situatie op economisch vlak. Wij kunnen het waarmaken om jullie droomhuis te bouwen binnen het bouwbudget. De mogelijkheden zijn enorm, om een budget huis te bouwen, ook hier zijn er niet echt beperkingen wat betreft de uitvoering of materialen. Architect Gruwez zal budgetwoning ontwerpen volgens u wensen en behoeften.

Ook als u een beperkt budget heeft, kunt u een prachtig huis bouwen of uw huidige huis verbouwen.

Interesse om binnen uw budget te bouwen?

Heb ik voldoende budget om zelf een huis of villa te bouwen? Hoeveel kost een budget huis? Neemt u dan voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "


 

Andere bezoekers zochten naast budget bouwen ook op :

 


 

Nieuws en Tips

Vijf tips om budgetvriendelijk te bouwen

Een huis kopen en/of renoveren is één van de grootste investeringen die u in uw leven zal doen. Toch zijn er ook manieren om op een budgetvriendelijke manier een woning te bouwen die aan al uw wensen voldoet, enkele tips.

1) Een goede voorbereiding is essentieel. Stel een duidelijk budgetplan op en doe dit voor u de bouwaanvraag indient. Eenmaal de bouwvergunning goedgekeurd is, kan u aan de woning niet zo veel meer aanpassen. Besparen op het bouwbudget wordt op dat moment dan ook een moeilijke klus

2) Bespreek elke belangrijke stap met een bouwexpert. Hij of zij kan u wijzen op de impact van bepaalde keuzes op je budget.

3) Hou rekening met uw budget op langere termijn. Bepaalde investeringen zorgen er bijvoorbeeld voor dat u later minder kosten hebt aan verwarming.

4) Bekijk welke werken u zelf kan uitvoeren. Zo kan u aanzienlijk wat geld besparen.

5) De oppervlakte van de woning is de belangrijkste factor die de kost bepaalt, maar er zijn ook bepaalde architecturale keuzes die die een grote invloed kunnen hebben. Dit zijn de belangrijkste:

- Garage: een garage in de woning is niet zo efficiënt qua isolatie en luchtdichtheid, een garage naast of los van de woning is ook een zware kost. Overweeg daarom of je kan leven zonder garage of met een carport.

. - Gevelafwerking: een afwerking in gevelstenen is vaak de goedkoopste methode.

. - Daktype: een klassiek zadeldak is vaak de goedkoopste oplossing. Een plat dak of een 4-vlaksdak zijn al snel een pak duurder.

- Ramen: er is steeds meer vraag naar grotere ramen, maar daar is een meerprijs aan verbonden. Denk daar dus goed over na.