ARCHITECT FRANK REALISEERT

Het architectenbureau van architect Frank Gruwez realiseert uw bouwdromen en –wensen.

Iedere gewenste specifieke stijl die u wenst voor uw huis (zoals Amerikaans, Engels, hypermodern, klassiek, landelijk, etc.) kan architect Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. De architect luistert naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u uzelf goed voelt in uw nieuwe onderkomen en tevreden bent over de wederzijdse samenwerking.

Architect Frank Gruwez en zijn professionele medewerkers (Marijke, Davy, Yannik en David – namen weg te halen) hebben de kennis en ervaring in huis om ieder project tot een succes te maken. Op deze website vindt u meer informatie over de werkwijze, activiteiten, specialisaties en voordelen van Architectenbureau Frank Gruwez.

Is uw bouwdroom een huis in een prachtige specifieke bouwstijl? Architect Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

 


Andere bezoekers zochten ook op :

 

2016 - SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+