BOUWCOÖRDINATIE NODIG?

Bouwco÷rdinatie van Gruwez staat voor een goede voorbereiding en intensieve co÷rdinatie van de bouwwerkzaamheden, dat geeft onze klanten zekerheid over de voortgang en kwaliteit van hun bouwproject. Architectenbureau Frank Gruwez is specialist in bouwcoördinatie voor iedereen met bouwwensen. Op deze website vindt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden en vele voordelen die bouwcoördinatie bureau Gruwez u biedt.

Bouwco÷rdinatie voor bouwprojecten

Of het nu gaat om het bouwen of verbouwen van een huis in een specifieke bouwstijl of het inbouwen van binnenzwembad bij u thuis: de deskundige medewerkers van Bouwco÷rdinatie Gruwez hebben vereiste kennis en ervaring in huis om met een professionele bouwcoördinatie ieder project tot een succes te maken. Bij ons kunt u bouwen in vele verschillende bouwstijlen: van Amerikaans tot Engels-klassiek, van manoir tot pastorie en van modern tot stijlvol klassiek. Ons doel is om te voldoen aan al uw wensen en een resultaat te realiseren waarin u zich prettig voelt.

Geen bouwproblemen met bouwco÷rdinatie

Voor heel wat mensen is een huis bouwen een ÚÚnmalige aangelegenheid. Met Bouwcoördinatie van Architect Gruwez kunnen heel problemen voorkomen worden. Wanneer u kiest voor ons als bouwcoördinator zal Architect Gruwez de coördinatie voor u vanaf ontwerp tot en met oplevering verzorgen. Onze opdrachtgevers kunnen op een goede opvolging van de werken rekenen. Gedetailleerde werfverslagen en de opmaak van een planning van het volledige bouwproces behoren tot de basis-dienstverlening van ons bureau. Als bouwco÷rdinator vinden wij het belangrijk om geheel op basis van uw specifieke wensen te werken. Bij ieder project zetten wij de wensen van de klant om in een concreet voorontwerp.

Pas wanneer u tevreden bent met het voorontwerp en instemt met het bijbehorende kostenplaatje, voeren wij de volledige opdracht uit. Wij tonen vooraf duidelijk wat wij met het vooraf gestelde budget zullen bouwen en beginnen aan het project wanneer u hiermee instemt. De uitvoering van onze projecten gebeurt altijd professioneel, deskundig en gestructureerd.

Bij het bouwen van een huis, komt heel wat kijken! Maak u geen kopzorgen en kies voor bouwcoördinatie, hieronder enkele punten wat een bouwco÷rdinator voor u allemaal kan doen:

 • begeleiding bouwheer bij het kiezen van een ontwerp
 • begeleiding geven tijdens het ontwerp, advies verlenen over de materialen
 • begeleiding en advies geven bij het bouwbudget
 • advies verlenen voor de stedenbouwkundige verplichtingen
 • analyse opmaken van de bouwplannen en de bestekken
 • advies geven bij de aanstelling van de aannemers
 • begeleiding bij de uitvoering van het project
 • controle doen van vorderingsstaten
 • opvolging van het bouwwerk
 • co÷rdinatie van de werf
 • ...

Wij begeleiden tevens ook kleine bouwprojecten van ontwerp tot uitvoering. Dit doen we in nauw overleg met onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring als architectenbureau, zijn wij thuis in de wetgeving en praktijk. Voor bouwen of verbouwen verzorgt Bouwco÷rdinatie Gruwez graag de coördinatie van het project. Wij doen dit altijd professioneel, voordelig en klantgericht. Interesse in de kostprijs voor de algemene bouwcoördinatie van uw bouwproject?

Neem contact op

Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "


 
Andere bezoekers zochten ook op :

Google info : Bouwco÷rdinatie

Bouwcoördinatie Nieuws

De bouwco÷rdinator

Bouwheren die niet al te veel tijd hebben om her en der offertes op te vragen of om het bouwproces zelf nauwlettend op te volgen, kunnen het gehele project uit handen geven aan een bouwco÷rdinator. Een bouwco÷rdinator is namelijk gespecialiseerd in het opvolgen van bouwwerken, van begin tot eind. Daarbij zal de bouwco÷rdinator de bouwheer steeds bijstaan met raad en advies, zodat de bouwheer van een zorgeloos bouwproject kan genieten.

Een bouwco÷rdinator start zijn taak reeds van bij het prille begin, namelijk met het aanstellen van een architect. Tijdens de ontwerpfase zal hij of zij de bouwheer adviseren, niet alleen wat de vormgeving van de woning betreft, maar eveneens inzake materiaalgebruik, stedenbouwkundige aangelegenheden, enzů Vervolgens vraagt de bouwco÷rdinator offertes op bij diverse bouwbedrijven, om een accurate prijs/kwaliteitsvergelijking op te kunnen maken. Eens de bouwwerken opgestart zijn, is het de taak van de bouwco÷rdinator om de vordering van de werken op te volgen, enerzijds door het organiseren van werfvergaderingen, anderzijds door een regelmatige werfcontrole.

Zo begeleidt de bouwco÷rdinator de bouwheer doorheen het ganse bouwproces, tot oplevering toe. Uiteraard dient hij of zij hiervoor betaald te worden, maar toch zal de nauwkeurige opvolging van de bouwco÷rdinator zichzelf in bepaalde situaties terugverdienen op termijn. Dit voornamelijk omdat de bouwco÷rdinator in staat is om de voordeligste offertes uit te kiezen, met daarenboven het feit dat uitvoertermijnen dankzij de voortdurende opvolging vaak beter gerespecteerd worden.

Wat is een bouwco÷rdinator

Dat is een persoon die de bouw inspecteert en begeleidt. Co÷rdineert tussen partijen en houdt de betaling aan de aannemer in de gaten. Onder Bouwco÷rdinatie valt ook : Bouwkundig advies - Advies van bouwregelgeving - Brandveiligheidsadviezen en EPN-berekeningen

SEO by Seobureau.be - ę Gruwez -   Google+