Gruwez

Villabouw

Is moderne villabouw al jaren uw droom? Neem dan contact met Architect Gruwez. Wij kunnen uw droomvilla op maat bouwen. Iedere villa is namelijk anders, standaard is niet goed genoeg. Een villabouw op maat zeker wel. U hebt dan de zekerheid dat u in uw geval een prachtige villa krijgt naar uw wensen en behoeften.

VILLABOUW MODERN- LUXE VILLA BOUWEN

Bij architectenbureau Frank Gruwez kunt u terecht voor elk bouwtraject. Wij luisteren naar uw dromen en wensen en komen met een bouwplan voor uw woning. Dit bouwplan bevat als eerste een voorontwerp met schetsen. U bepaalt wat u wilt en welke materialen u wilt gebruiken. Wij bouwen uw moderne of klassieke villa op maat. Wij werken daarbij op een professionele en gestructureerde manier. Wij bouwen niet alleen uw villa uit, wij houden ook tijdens de villabouw contact met u als opdrachtgever. U wordt zo betrokken bij het hele bouwproces.

Wil je graag een moderne villa bouwen? Architectenbureau Gruwez helpt u hierbij! Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van moderne villabouw. Kom eens met ons praten, wij maken een passend ontwerp en u zal merken dat een moderne villa bouwen ook voor u mogelijk wordt.
 

We onderscheiden momenteel in onze waaier van referenties volgende bouwstijlen:

Modern of hedendaags
Amerikaans
Cottage
Engels klassiek
Landelijk
Manoir
Pastorie
Stijlvol klassiek  

Contact

U kunt voor contact mailen naar info@gruwez.org of het contactformulier op de website invullen. Nog sneller kan door gewoon even te bellen: 055/ 45 53 63
Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "


Relevante pagina's:

Van Houtven – “Bouw zonder stress dankzij geolied bouwproces”

Enerzijds focussen we ons op nieuwbouwprojecten zoals villabouw, woning- en appartementenprojecten en retail-bureelprojecten. Anderzijds hebben we een afdeling renovatie die de grotere renovaties aanneemt. Dit kan zowel een vierkantshoeve, een oude kustvilla of een grote stadswoning zijn, gaande tot bijvoorbeeld ... Villabouw volgens Wikepedia

Een villa of landhuis is de benaming voor een luxueuze vrijstaande woning. In de achttiende en negentiende eeuw werd meestal de naam landhuis gebruikt voor grote buitenverblijven in een landschappelijke omgeving. Aan het eind van de negentiende eeuw kwam hiervoor tevens de benaming villa in zwang. De naam is afgeleid van de Romeinse villa. Met de toename van de welvaart ontstond aan het einde van de negentiende eeuw een markt voor een nieuw type landhuis, vaak kleiner dan het traditionele landhuis, maar tegemoetkomend aan eigentijdse eisen van comfort, licht, lucht en ruimte. Ook in de 21e eeuw worden villa's in Vlaanderen nog dikwijls bij elkaar gebouwd, vaak afgewisseld met luxewoningen in een iets lagere prijsklasse. Men spreekt dan nog steeds van een villawijk, hoewel het woningbestand in een dergelijke wijk niet uitsluitend uit villa's bestaat.

Renovatiedag: Woning met advocatenpraktijk in Schoten

In onze reeks over de Vlaamse Renovatiedag laten wij u vandaag de transformatie van een vrijstaande woning in Schoten zien. TEEMA architecten transformeerde de bestaande vrijstaande woning in rode baksteen en met een met leien bekleed schilddak tot een hedendaagse villa. We verbreedden en verhoogden de woning tot een sculpturaal geheel...
EO by Seobureau.be 

seopage.others.watched: