Gruwez

Appartementsbouw-appartement-bouwen

Appartementsbouw gezocht, Op zoek naar een architect voor het bouwen van een appartement? Dan kunnen wij van appartementsbouw Gruwez u uitstekend van dienst zijn!

Moderne Appartementsbouw - Appartementen bouwen

Architect Gruwez en zijn team zijn gespecialiseerd in appartementsbouw. Ons bureau biedt u een allesomvattende service aan, wij leggen de lat zeer hoog, omdat we werken met duurzame materialen. Architectenbureau Gruwez heeft heel wat jaren ervaring in appartementen bouwen, door onze kennis en ervaring in appartementenbouw is het perfect mogelijk 100 % aan uw verwachtingen te voldoen. Wij doen meer dan ontwerpen alleen, ons team van gedreven vakmensen zullen uw project begeleiden van studie en ontwerp, over ruwbouw, tot een volledig afgewerkt geheel. Architect Gruwez is de appartementenbouwer waar je kan op rekenen, hij staat zelf in voor de opvolging van constructies tot zelf coordinatie van de uitvoering ervan.

Appartementsbouw op maat

Voor woning- en appartementbouw kan u een beroep doen op ons totaalconcept. Met een eigen teken- en studiedienst, diverse productie-eenheden en een team van gedreven vakmensen begeleiden wij uw project van studie en ontwerp, over ruwbouw, tot een volledig afgewerkt geheel. Het werkgebied van appartementsbouw Gruwez is gelegen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Antwerpen en andere delen van Vlaanderen, wij ontwerpen zelfs flatgebouwen tot in Nederland en Frankrijk. Iedereen die een nieuwbouw appartement / luxe appartement wil laten bouwen of een appartementsconstructie wil laten realiseren is bij architectenbureau Frank Gruwez aan het goede adres.
U kan van onze diensten gebruik maken voor de realisatie van nieuwbouw appartementen, het verbouwen van flatgebouwen alsook voor projectontwikkeling. De professionele en deskundige architecten van architectenbureau Frank Gruwez zorgen er bij de bouw van appartementen steeds voor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt.
Bekijk hier onze appartementen gebouwd in Temse
 

appartement bouwen
 
appartemenstbouw
 
 

Nieuw 11 appartementen met garages door Architect Grwuez ontworpen. Locatie : Delhayeplein Ronse

appartement bouwen
 
appartementsbouw ronse
 
 

Neem contact met ons op.

Interesse in Appartementsbouw of een appartement bouwen? Nee contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

seopage.others.watched: