ARCHITECTENBUREAU FRANK GRUWEZ

Koester je bouwplannen? Informeer dan zeker even bij Architectenbureau Frank Gruwez, ons team realiseert uw bouwdromen en –wensen.

Gruwez Architectuur, van moderne tot klassiek

Iedere gewenste specifieke stijl die u wenst voor uw huis zoals Amerikaans, Engels, hypermodern, klassiek, landelijk, etc. kan ons architectenbureau vertalen naar een concreet ontwerp. Wij luisteren naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u uzelf goed voelt in uw nieuwe onderkomen en tevreden bent over de wederzijdse samenwerking. Architectenbureau Gruwez en zijn professionele medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om ieder project tot een succes te maken. Op deze website vindt u meer informatie over de werkwijze, activiteiten, specialisaties en voordelen van Architectenbureau Frank Gruwez.

Architectenbureau projecten

We zijn er trots op dat opdrachtgevers zich in onze architectuur en werkwijze herkennen. Onze projecten zijn stuk voor stuk boeiende realisaties; van een kleine verbouwing tot villabouw en appartementsbouw. We staan bekend om het ontwerpen van hoogwaardige energiezuinige woningen en beschikken het keurmerk Energiezuinig Architect, bekijk gerust onze realisaties hier op de website en laat u inspiereren in onze mogelijke bouwstijlen, profiteer van onze uitgebreide ervaring in de bouwsector of contacteer ons voor een afspraak..

De werkwijze van Architectenbureau Gruwez

  • Opmaak van eerste schetsen met kostenraming van de uitvoering van het gebouw;
  • Uittekenen van het gedetailleerde voorontwerp met de kostenraming tot op 10% nauwkeurig;
  • Tekenen van de uitvoeringsplannen en indienen van het bouwaanvraag-dossier bij de bevoegde instanties;
  • Schrijven van het lastenboek voor de uitvoering van de werken inclusief de constructieve detailleringen;
  • Aanvragen van de prijsoffertes aan diverse aannemers van de diverse deeldisciplines;
  • Opmaken van de verschillende aannemingscontracten;
  • Opvolgen en controleren van de uitvoering der werken;
  • Coördineren van de verschillende aannemers;
  • Oplevering van de werken.

Neem contact op

Interesse om kennis te maken met ons architectenbureau? Wil je graag informatie over de werkwijze van ons bureau? Vul het contactformulier op deze website in of via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

 


Andere bezoekers zochten ook op :

 

Onze klanten komen uit heel Vlaanderen, zowel uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Limburg, Brabant, Brussel, Antwerpen ... we hebben zelf huizen in Nederland en Frankrijk gebouwd.

 

2016 - SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+