VOORBEELDEN, INSPERATIE EN BOUWIDEEËN OM EIGEN NIEUW HUIS OF WONING TE BOUWEN

U bent in Start > Team  > Architectenbureau > Voorbeelden nieuw huis bouwen

Bent u van plan een een eigen huis of nieuwe woning te bouwen, dan realiseert Architectenbureau Gruwez deze bouwdroom graag voor u. De professionele en deskundige architecten van architectenbureau Frank Gruwez werken klantgericht en leveren kwaliteit op maat. Wij luisteren naar uw dromen en wensen en zetten dit om in een resultaat zoals u dat wenst.

Huis of woning bouwen

Zelf uw eigen huis bouwen…iedereen droomt daar van. Maar hoe begin je eraan, dat is geen gemakkelijke opdracht als je niet ervaren bent in de bouwsector. Bij een huis of woning bouwen komt er veel bij kijken, een bouwgrond zoeken, een architect raadplegen, aannemers zoeken ... Realiseer je droomhui samen met Frank Gruwez, wij helpen U als je zelf een eigen huis gaat bouwen.

Een modern huis of een klassieke woning

Als je een nieuw huis of woning wilt bouwen, kan het modern of klassiek zijn, aan de hand van wat voorbeelden heb je een beter beeld van welke bouwstijl je wil voor je woning. Voorbeelden van huizen kunnen zich omzetten tot inspiratie en ideeën Inspireer uzelf via de voorbeelden hier op onze website..

Een nieuw huis bouwen? Ondek hier enkele voorbeelden van woningen

Architectenbureau Frank Gruwez is specialist in bouw, verbouw en renovatie van nieuwe woningen in specifieke bouwstijlen, we beschikken over meer dan 300 referenties, die we graag als voorbeelden gebruiken. Op deze website vindt u vele voorbeelden die kunnen dienen als insperatie om een nieuw huis te bouwen.

Welk nieuw huis wilt u bouwen? Dit zijn alvast enkele voorbeelden van onze realisaties:

Moderne architectuur, Amerikaans, Cottage, Engels, klassiek, Landelijk, Renovatiestijl, Manoir, Pastoriestijl, ...

Een nieuw huis (laten) bouwen in plaats van een bestaand huis kopen betekend dat u alles zelf kan kiezen, zoals het ontwerp,bouwstijl, materiaalkeuze, afwerking ... Bij een nieuwbouw heeft u de vrijheid alles zelf te bepalen. Wilt u meer weten over de kosten van een huis bouwen of is het uw droom een nieuwe woning of nieuw huis te bouwen ? Gruwez realiseert het graag voor u! Maak een afspraak met ons om de voorbeelden in huis bouwen te komen bekijken!

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

 


Andere bezoekers zochten ook op :

 

Dit nieuw huis is gebouwd door Gruwez in Ellezelle:

huis bouwen   huis bouwen  

Een uniek huis bouwen?

Check de referenties van Architect Gruwez!

 
         
huis bouwen   huis bouwen  

Een huis bouwen ingewikkeld en tijdrovend?

Dat hoeft echt niet zo te zijn. Samenwerken met het team van Gruwez betekend bouwen zonder zorgen.

Ons team kan alles voor u regelen, wij werken volgens een totaalconcept van A tot Z.

De bouw van uw huis is bij Gruwez in vakkundige handen.

Voor meer realisaties, klik hier

 

 

 

Nieuw huis bouwen - Nieuws

Uw eigen huis of woning Bouwen. Zo doe je dat

Een stuk grond kopen en zelf je huis bouwen. Veel mensen dromen hiervan. Hoe zorg je ervoor dat die droom uitkomt en niet ontaardt in een nachtmerrie?

Een woning of huis bouwen wordt steeds moeilijker

De rente staat tegenwoordig historisch laag, maar geld lenen voor een woning is voor vier op de tien Vlamingen heel moeilijk geworden. Mensen moeten zelf een groter bedrag op tafel leggen, of ze moeten lenen over een langere periode. Dat komt omdat de overheid altijd maar nieuwe regels oplegt, die geld kosten - nu moet je meer investeren in isolatie bijvoorbeeld. Daarom bouwen mensen meer in fases, ze bouwen verder als ze weer geld hebben. Dat staat in een studie van de confederatie Bouw.

Verplichtingen voor wie een nieuwe woning wil bouwen

Wie van plan is om een bouwgrond aan te kopen en/of een nieuwbouwwoning te bouwen, moet met een aantal verplichtingen rekening houden.

Dit zijn enkele punten : Wie een nieuwe woning wil bouwen, moet een stedenbouwkundige vergunning aanvragen. Als u een bouwgrond koopt, dan moet u op de waarde daarvan registratierechten (verkooprechten) betalen. Op een nieuwbouwwoning betaalt u btw. Wanneer u een nieuwbouw met grond koopt, zijn beide gevallen mogelijk. Energieprestatieregelgeving (EPB). De Vlaamse overheid legt aan nieuwbouwwoningen een aantal verplichtingen op in verband met energiezuinigheid en binnenklimaat. Een bodemattest, wanneer een grond van eigenaar verandert (bijvoorbeeld bij de verkoop van een bouwgrond), is de eigenaar verplicht om een bodemattest aan te vragen. Dit attest geeft aan of de grond verontreinigd is... Lees meer

® 2013 | SEO by Seobureau.be - © Gruwez

Real Time Web Analytics