BUDGETWONING

Budgetwoning bouwen? Jonge koppels of mensen met een kleine portemonnee hebben vaak moeite om hun droomhuis te realiseren. Architect Gruwez is van oordeel dat iedereen recht heeft om zijn droomwoning te bouwen.

'Wij kunnen een afgewerkte nieuwbouw woning bouwen vanaf € 185 000 excl. btw.'

Door te kiezen voor een voordelig architectenbureau dat toch kwaliteit kan leveren, bent u niet alleen weinig geld kwijt, maar bent u ook verzekerd van een mooi resultaat. De professionele en ervaren architecten van Architectenbureau Gruwez hebben de kennis en ervaring in huis om uw budgetwoning realiseren! Op basis van uw vooropgesteld budget zullen wij zorgen voor de best mogelijke verbouwing of nieuwbouwwoning die volledig voldoet aan uw bouwdromen en -wensen. Met een budgetwoning van Architect Gruwez komt de de bouw van uw eigen woning wellicht binnen handbereik.

Wij ontwerpen en bouwen Prachtige budgetwoningen

Bouwen is duur en het wordt er zeker niet goeddkoper op. Vele mensen zien de dag van vandaag hun bouwdroom in rook opgaan. Toch is het mogelijk een budgetvriendelijke woning te bouwen als u het slim aanpakt.. Een budgetwoning bouwen of verbouwen is werken volgens 'budgetbeheersing'. Je moet aandacht besteden aan elk facet van de bouw. Een eerste essentieel element is de grootte van de woning . Er bestaat een handige formule om op voorhand het aantal vierkante meters te berekenen dat u voor uw beschikbare middelen kunt bouwen. Neem uw raming nooit te krap. Tel altijd nog 10% bij het vooropgestelde budget voor eventuele onvoorziene kosten. Er zijn altijd alternatieven om het kostenplaatje te drukken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een carport in plaats van een garage. Je kan een een heel goedkope keuken plaatsen en nog sparen voor een duurdere keuken later. Vraag aan familie en vrienden om een handje toe te steken...

Interesse in een buget woning?

Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met Architectenbureau Frank Gruwez op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

 

 

Naast budget woning zonchten andere ook op :

 
 

 

Budgetwoning - Nieuws en info

Bouwen met beperkt - klein budget: 6 praktische tips

Een huis bouwen, is quasi onmogelijk zonder een flinke spaarpot. Toch kan je vandaag met een beperkt budget nog een eigen woning neerzetten, enkele concrete tips:

1. Hou de constructie eenvoudig, dat is de belangrijkste factor voor een budgetvriendelijke woonst een eenvoudige constructie. "Ongeacht welke bouwmethode je verkiest, bijzonderheden in de constructie vragen een meerkost. Hou hier rekening mee.

2. Creëer een compact volume Het is vanzelfsprekend dat een beperkt budget implicaties heeft voor de afmetingen van je woning. "Het komt erop aan om het compacte volume zo goed mogelijk te benutten en in te delen", Rekening houden met de oriëntatie van de woning is belangrijk om zo veel mogelijk te kunnen genieten van binnenvallend daglicht.

3. Bewaak je budget, maak op voorhand een gedetailleerde budgettering op. Bepaal je maximumlimiet en hou de kosten bij van de verschillende fases van het bouwproject, zoals de ruwbouw en de afwerking. Lijst de prijzen van de diverse materialen en technieken op. Zo heb je een goed zicht op alle kosten en kan je aan budgetbewaking doen. Zo kan je onvoorziene kosten ook makkelijker opvangen.

4. Doe-het-zelf , als je zelf van aanpakken weet en een beetje handig bent, kan je heel wat besparen op werkuren door sommige klussen zelf uit te voeren. Doe-het-zelven is ideaal om de kosten te drukken. "Maar het duurt natuurlijk wel langer als je de klussen niet laat uitvoeren door vaklui. Daarnaast laat je moeilijke klussen best over aan ervaren werkmannen. Anders kom je toch duurder uit als je zelf uitgevoerde werken achteraf moet laten herstellen."

5. Bespaar waar nodig, een aantal zaken kan je achterwege laten of voorlopig goedkoop oplossen en nadien makkelijk vervangen. "Bijvoorbeeld besparen op de vloeren". "Een voorlopige bekleding hoeft niet veel te kosten, een partij tweede keus kan misschien wel volstaan. Na enkele jaren vervang je dit systematisch door de definitieve afwerking. Dit is technisch niet moeilijk. Zo kan je samen met je architect meerdere alternatieven uitwerken die voor jou haalbaar zijn.

6. Bouw toekomstgericht Tijdens de ruwbouwfase van je woning kan je de nodige voorzieningen treffen voor latere installaties die nu nog niet binnen het budget passen. Voorzie ook de nodige ruimte voor toepassingen die je later nog wil integreren. Denk aan een warmtepomp, zwembad, traplift, huislift, domotica,…

Een huis kopen – Hoe bepaal je je budget?

Behoed u voor extra kosten! Bent u van plan uw eerste huis te kopen? Geweldig idee! Investeren in een eigen stekje is altijd een slimme keuze. Maar voor u alle huizenadvertenties begint door te nemen, moet u zeker uw rekening maken! Om de prijs te bepalen die u kunt betalen voor de aankoop van een huis, hou rekening met drie criteria: uw leencapaciteit, de prijs van het goed en de bijkomende kosten ...

 

2016 - SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+