ARCHITECT INTERIEUR

U bent in Start > Team  > Architectenbureau > Interieur architect

Architect interieur gezocht? Dan kunnen wij van architectenbureau Gruwez u uitstekend van dienst zijn! Het kantoor van Gruwez kan je inschakelen als interieur architect overal in Vlaanderen.

Wil je een mooi interieur? Architect Gruwez kan dit realiseren.

Een mooi huis in combinatie met een prachtig interieur is de droom van vele mensen? Architect Gruwez is specialist in het ontwerpen van villa's en exclusieve woningen met een eigentijds interieurt. Zowel bij nieuwbouw als renovatie is het interieur van een woning belangrijk. Misschien wilt je een huis bouwen met landelijk interieur of ga je meer voor een moderne woning? Wat je ook kies wij kunnen het ontwerpen. Interieur architect Gruwez beschikt over jarenlange ervaring in het bouwen en ontwerpen van diverse stijlcreaties, kies zelf je ontwerp en architect Frank Gruwez realiseerd het graag voor u.

Frank vertaalt uw woonwensen en interieur naar een duidelijk 3D-ontwerp, zodat u gedurende de bouw niet voor verrassingen komt te staan. Bij het ontwerp volgt Frank een 10-stappen-plan. Bij een interieurontwerp komt er nogal wat bij kijken. Ons bureau is gespecialiseerd, dus uw kan op uw 2 oren slapen want uw interieurproject is in goede handen ! Dus als gaat bouwen is Gruwez uit Oudenaarde en Gent de perfecte partner voor de bouw alsook het ontwerp van uw interieur. .

Op deze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen die interieur architectenbureau Frank Gruwez u kan bieden.

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

 


 

Andere bezoekers zochten ook op :

Interieurarchitect

Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur; ruimte-indeling, vorm, licht (zowel kunst- als daglicht), en materiaal. De interieurarchitect geeft vorm aan de leefomgeving. Zijn vakgebied wordt binnenhuisarchitectuur, interieurarchitectuur of ruimtelijke vormgeving genoemd. Tegenwoordig is de opleiding tot interieurarchitect gelijkgesteld aan de opleidingen tot architect, stedenbouwkundige of landschapsarchitect en is een Master opleiding. Vroeger werd de interieurarchitect pas ingeschakeld nadat de architect het gebouw had ontworpen. Nu wordt meer en meer ontwerp van gebouw en inrichting gecombineerd. Dat zorgt voor meer eenheid. Door middel van tekeningen maakt de interieurarchitect de plannen duidelijk; plattegronden, doorsneden, maquettes en 3d visualisaties helpen een helder beeld te scheppen voor de opdrachtgever en de uitvoerenden ...

® 2016 | SEO by Seobureau.be

 

< Gruwez interieur-architecten Gruwez Interieur-Architecten is een enthousiast en dynamisch interieur-architecten bureau gevestigd in Oudenaarde Gruwez staat voor service en kwaliteit De kracht van ons bureau is het ontwikkelen van bijzondere interieurconcepten in samenwerking met onze opdrachtgevers. Door de integratie van creativiteit en kennis weten wij door een speelse benadering steeds weer praktische, maar vooral verrassende oplossingen te bedenken. Intensieve begeleiding en een persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat de interieurs een eigenheid van onze opdrachtgevers bezit met een professionele detaillering, helderheid, gevoel voor kleur en sfeer en innovatief in materiaalgebruik. De uitvoering van onze interieurconcepten kunnen op verschillende manieren tot stand komen. Naast het ontwerpen van een interieur kunnen wij ook de verlichting verzorgen. Wij hebben een verlichtingsconsulente in dienst die u daar kan in bij staan. de Architect interieur de Architect Interieurde Architect interieur is een katern in de Architect dat volledig gewijd is een interieur. Dit katern verschijnt vier keer per jaar. Hét katern voor interieurprofessionals in binnen- en buitenland: architecten en interieurarchitecten, vormgevers, productontwerpers, stylisten en projectinrichters. de Architect interieur Inspireert door het tonen van de nieuwste interieurprojecten van over de hele wereld Richt zich op interieurprofessionals in de zakelijke markt Biedt onafhankelijke, opiniërende en betrouwbare informatie Is onderscheidend door het opnemen van bouwtekeningen op schaal en heldere en technische projectinformatie Bereik Alle abonnees van de Architect ontvangen de Architect interieur. USP de Architect interieur biedt naast diepgaande, praktische en actuele informatie: inzicht in ontwikkelingen en trends in het vakgebied, geplaatst in een maatschappelijke context recent opgeleverde interieurprojecten ter inspiratie jong ontwerptalent én gerenommeerde designers (inter)nationale projecten en ontwerpen informatie over innovatieve materialen en projecten verslagen van beurzen, evenementen en tentoonstellingen ruimte voor de mening van de professionals zelf: hun visie, keuzes, inspiratie de Architect interieur is onmisbaar voor de interieurprofessional die als eerste en als beste op de hoogte wil zijn. Google+ Real Time Web Analytics