EEN GROTE VERBOUWING IS MOGELIJK

Als u plannen heeft voor een grote verbouwing van uw huidige woning, dan is Architectenbureau Gruwez dé specialist om uw bouwdromen en –wensen te realiseren. Gruwez stopt pas met uw grote verbouwing als alles geheel voldoet aan uw smaak en wensen.

Klantgerichtheid kenmerkt de werkwijze van de professionele architecten van Architectenbureau Gruwez. Uw bouwwensen zijn ons uitgangspunt om een grote verbouwing te starten. Bij ieder project zetten wij de wensen van onze klanten om in een concreet voorontwerp. Pas wanneer u tevreden bent met het voorontwerp voor een grote verbouwing, voeren wij de volledige opdracht uit. De uitvoering van onze projecten gebeurt altijd professioneel, deskundig en gestructureerd. Kijkt u gerust verder op deze website voor meer informatie over de voordelen en mogelijkheden die Gruwez u biedt.

Als u het tijd vindt voor een grote verbouwing, informeert u dan eens bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden die Architectenbureau Frank Gruwez biedt. Wij transformeren uw woning graag in een prachtonderkomen in de door u gewenste bouwstijl. Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met Gruwez op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "


 

Andere bezoekers zochten ook op :

 

2016 - SEO by Seobureau.be - © Gruwez -   Google+