|

BOUWADVIES VAN EEN STERKE RAADGEVER

U bent in Start > Team >  Architectenbureau > Bouwadvies - Bouwadviseur - Bouwbegeleding

Heb je bouwplannen? Dan is het zeker eens nuttig om bouwadvies in te winnen bij een sterke raadgever! Architect Gruwez is een bouwadviseur die u kan helpen en begeleiden van begin tot einde van uw bouwproject. Bij het bouwen van een woning komt er heel wat bij kijken, laat het bouwadvies, het ontwerp en bouwen over aan het team van Frank Gruwez, wij zullen u met plezier tijdens de opdracht begeleiden.

Een huis bouwen is geen simpele zaak, je weet meestal als leek niet waaraan je moet beginnen, wat zijn de eerste stappen, in welke stijl wilt u gaan bouwen, wat gaat het kosten, wat moet ik eerst doen? Allemaal vragen die moeilijk te beantwoorden zijn als je niet ervaren bent in de bouw. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor deskundig bouwadvies van Gruwez. Wij regelen alles als je besluit een woning te laten realiseren. Architect Gruwez staat bekend als bouwadviseur en bouwt exclusieve huizen overal in Vlaanderen.

Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van het ontwerp van uw huis tot aan de oplevering. Bouwen, advies en ontwerpen van huizen is werkelijk maatwerk, zo worden er in het ontwerp specifieke constructieve detailleringen voor de woning toegepast welke bij de verhoudingen van uw huis en in de omgeving passen. Uiteraard houden wij bij bouwadvies ook uw budget scherp in de gaten. Na de eerste bespreking met bouwadviseur Gruwez maakt Frank zelf het bouwplan op maat, hij zorgt naast bouwadvies ook voor het maken van de schetsen voor uw huis. Vervolgens wordt na uw goedkeuring overgegaan naar een voorontwerp en kostenraming en dan is het moment gekomen om te beslissen of de opdracht tot en met de oplevering van de woning ten uitvoer kan worden gebracht.

Als bouwadviseur houden wij nauw contact met de klant. Gedetailleerde werfverslagen en de opmaak van een planning van het volledige bouwproces behoren tot de basis-dienstverlening van ons bouwadvies bureau. Hebben we uw interesse gwekt voor het bouwen van een huis? Bouwadviseur Gruwez kan dit voor u realiseren. Wij zijn pas tevreden als u zich thuis voelt in u huis en alles naar wens is verlopen, bouwadvies van Gruwez!

Neem contact met ons op.

Door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.

'' In Limburg werken we echter in algemene aanneming of in samenwerking met een architect uit uw regio voor de werfcontroles. "

 

Andere bezoekers zochten ook op :

Bouwadvies

Bouwadvies betekend : alles wat u moet weten over het bouwen of renoveren van uw eigen huis - van het vinden van een architect tot een aannemer. Iemand die bouwadvies verleent is een deskundig bouwadviseur, die adviseert particulieren bij het realiseren van woningbouwprojecten. Bouwadvies heeft en zeer brede betekenis dat vaak verkeerd wordt begrepen. Advies is zoals het woord het zegt het verlenen van een dienst. Het advies van de bouwadviseur wordt ondergebracht in een rapport of verstrekt in de vorm van een tekening. Een bouwadviseur noemen ze ook vaak iemand die adviseerd in bouwkundige zaken.

Maar een bouwkundig adviesbureau doet meer dan enkel bouwadvies verlenen. Van een bouwadvies bureau mag men ook een goed advies inzake installaties, energie-advies en advies in bodem- of grondeigenschappen verwachten. Stel gerust u vragen aan de bouwadviseur, hij beschikt over de kennis om u volledig te kunnen helpen.

« 2016 | SEO by Seobureau.be - ę Gruwez